Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο
Εικόνα
07:58 | 08/10/2019

Σε μια περίοδο που η κυβέρνηση ανακοίνωσε την πρόθεση της να επιβάλει το νόμο και να μην υπάρχουν άβατα, λειτουργώντας ως μια ευρωπαϊκή χωρα!

Ωστε να μπορεί ο καθένας να απολαμβάνει το υπέρτατο αγαθό της ασφάλειας! Καθαρίζοντας το κέντρο της Αθήνας αλλά και δημιουργώντας συνθήκες ασφάλειας στα πανεπιστήμια!!

Βλέπουμε μια έκρηξη βίας από διάφορες μικρές ομάδες και οργανώσεις που έχοντας συνηθίσει σε μια χαλαρότητα  ως τώρα έκαναν ότι ήθελαν, χωρίς να λαμβάνουν υπόψιν την πλειοψηφία του κόσμου που αντιτίθετο σε πρακτικές βίας και καταστροφών!

Απολαμβάνοντας παράλληλα μια ιδιότυπη ασυλία. Ο θεσμός της δημοκρατίκης λειτουργίας του κράτους τους μόνους θεματοφύλακες που έχει είναι η Αστυνομία!

Στέλνοντας την λοιπόν να αντιμετωπίσει τέτοια φαινόμενα με ακραίους ή και παράνομους που παρισφρίουν σε εκδηλώσεις βίας και μίσους!

Συλλογικότητες, Χούλιγκανς, Αναρχικές ομάδες!

Οι εργαζόμενοι αστυνομικοί γίνονται σάκος του μποξ και πηγή εκτόνωσης πολλές φορές δεχόμενοι δολοφονικές επιθέσεις με άκριτα χτυπήματα!

Ενω κάποιες φορές το μέγεθος των δυνάμεων που στέλνονται δεν επαρκεί και ο υλικοτεχνικής εξοπλισμός επίσης!

Θα πρέπει όλοι οι συνάδελφοι να προστατεύσουν πρώτα την σωματική τους ακεραιότητα και ο ένας τον άλλο και μετά να κάνουν ότι άλλο!

Οι Ενώσεις θα πρέπει εκτός από τις ημερήσιες αναπαύσεις και την αμοιβή να απαιτήσουν τη διασφάλιση της ασφάλειας και της αξιοπρέπειας κάθε συναδέρφου, με διακοινώσεις διαμαρτυρίας σε όλα τα κλιμάκια της φυσικής και πολίτης ηγεσίας!! Εξώδικη διαμαρτυρία! Ακόμη και ενδικα μέσα!

Τα απαράδεκτα πλάνα από την πορεία του ΠΑΜΕ με αστυνομικούς που τους περίμεναν οικογένειες στα σπίτια τους δεν πρέπει να επαναληφθούν!!

Σύνθημα όλων πρέπει να είναι ούτε ένας αστυνομικός τραυματίας! Ακόμη και αν χρειαστεί να το φωνάξουμε σε πορεία!

Οι πορείες δεν είναι προνόμιο κάποιων αλλά κάθε εργαζόμενου..!

Ούτε χτυπώντας ένα χαμηλά αμοιβόμενο υπάλληλο εργαζόμενο χτυπάς την εξουσία..!

Αλλού αυτά κύριοι!!

Αγώνας και για την δική μας ασφαλεια τώρα!

Αποστολόπουλος Δημήτριος
τ.επικεφαλης ΔΥ.Α.Β.Α υ/φ αντιπρόσωπος ΠΟΑΣΥ 2019
Μέλος Μ.ΠΡΟ.Σ.ΤΑ Β/Α
Policenet.gr © | 2024 Όροι Χρήσης.
developed by Pixelthis