Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο
Εικόνα
20:16 | 23/12/2018

Η Česká zbrojovka παρουσίασε τρία νέα πιστόλια για το 2019 που επεκτείνουν τη δημοφιλή σειρά P-10 της εταιρείας: τα P-10 F, P-10 SC και το P-10 C OR.

[custom:google-ads]

Η CZ, γνωρίζοντας ότι η αγορά ενδιαφέρεται περισσότερο για τα compact πιστόλια CZ, ξεκίνησε αρχικά την σειρά P-10 με το compact μοντέλο το P-10 C. Το P-10F, λοιπόν είναι το αντίστοιχο πιστόλι σε πλήρες μέγεθος.


ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ: Κουβαλώντας ένα εφεδρικό όπλο στον αστράγαλο



Σύμφωνα με την CZ "υπάρχουν περιπτώσεις όπου ένας σκοπευτής χρειάζεται μια καλή λαβή, μεγάλη χωρητικότητα γεμιστήρα ή μακρά γραμμή σκόπευσης. Αυτά είναι τα βασικά οφέλη αυτού του νέου μέλους της εξαιρετικά επιτυχημένης οικογένειας CZ P-10"

Το P-10 F έχει χωρητικότητα γεμιστήρα 19 φυσιγγίων και ζυγίζει 800 γραμμάρια. Όπως και το P-10 C έχει πολυμερικό πλαίσιο και δεν υπάρχει χειροκίνητη ασφάλεια. Το συνολικό μήκος είναι 20,3 εκατοστά και το ύψος του είναι 15 εκατοστά.

P10 SC
 

Στο μέσο της απόστασης μεταξύ του νέου F και του αρχικού C είναι το νέο P-10 SC, για το οποίο η CZ δηλώνει ότι είναι το "τέλειο μοντέλο για τους χρήστες που θα ήθελαν να φέρουν το πιστόλι όσο το δυνατόν πιο κρυφά και όσο το δυνατόν πιο άνετα, αλλά που θέλουν επιπρόσθετα την μέγιστη δυνατή χωρητικότητα γεμιστήρα, καθώς και τα πλεονεκτήματα μιας μακριάς κάννης και ολισθητήρα. " Το SC σημαίνει "semi-compact" με το νέο πιστόλι που συνδυάζει την τυποποιημένη κάννη 11,4 εκατοστών με ένα compact πολυμερικό πλαίσιο. Το SC ζυγίζει 780 γραμμάρια έχει ύψος 13,2 εκατοστά και μήκος 20,3 εκατοστά.

[custom:google-ads]


Η τελική νέα έκδοση της σειράς P-10 είναι το νέο P-10 C με υποδοχή για οπτικα σκοπευτικά ερυθρού σημείου, το οποίο λανσάρεται με το παρακάτω βίντεο όπου το P-10COR βάζει τα γυαλιά στο κλασσικό P-10C.

Πηγή: thefirearmblog.com

Επιμέλεια μετάφρασης Policenet.gr

 

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ:  Δόθηκαν ημερήσιες αναπαύσεις σε αστυνομικούς - Ο Αρχηγός της ΕΛ.ΑΣ. εξέφρασε την ικανοποίηση του για την υπερπροσπάθεια του προσωπικού

Policenet.gr © | 2024 Όροι Χρήσης.
developed by Pixelthis