Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο
Εικόνα
12:09 | 02/04/2015

Η Βίκυ Σταμάτη η οποία απέδρασε από το Δρομοκαϊτειο μετά από την πέμπτη απόρριψη αποφυλάκισής της, έζησε “ζωή σαν παραμύθι” δίπλα στον Άκη Τσοχατζόπουλο. Τον οποίο γνώρισε στην εποχή της μεγάλης του παντοδυναμίας. Όταν ο Τσοχατζόπουλος ήταν ΥΕΘΑ στην κυβέρνηση Σημίτη.

Πως γνωρίστηκαν; Αφορμή ήταν ένα…ρουσφέτι. Ένα αίτημα που είχε η κυρία Σταμάτη για συγγενικό της πρόσωπο. Είχε φθάσει στο υπουργικό γραφείο μέσω τρίτου, ο οποίος και έκλεισε το ραντεβού με τον τότε ΥΕΘΑ Άκη Τσοχατζόπουλο. Ένα ραντεβού που όπως αποδείχτηκε ήταν καθοριστικό για τις ζωές και των δύο. 

Ο Άκης Τσοχατζόπουλος εντυπωσιάστηκε και όλα τ΄ άλλα είναι γνωστά. Η συνάντηση έγινε σχέση που κατέληξε στον γάμο στο Παρίσι. Για πολλού εκείνος ο γάμος ήταν η αρχή του τέλους . 

Όσο για το ρουσφέτι; Ο Άκης το είχε “χρεώσει” σε πτέραρχο εκείνης της εποχής ο οποίος και το τακτοποίησε. Δεν ήταν και κάτι εξαιρετικά δύσκολο.

Η απόδραση της Βίκυς Σταμάτη έρχεται λίγες ώρες μετά από την απόφαση να κληθούν ως μάρτυρες  όλα τα πρώην μέλη του ΚΥΣΕΑ επι υπουργίας του Άκη Τσοχατζόπουλου για την υπόθεση των εξοπλιστικών που εκδικάζεται σε δεύτερο βαθμό.

onalert.gr

Policenet.gr © | 2024 Όροι Χρήσης.
developed by Pixelthis