Ο άνθρωπος που ομολόγησε τριπλή δολοφονία μέσω Facebook

ΛΙΓΕΣ ΩΡΕΣ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΑΝΑΡΤΗΣΗ Η ΑΣΤΥΝΟΜΙΑ ΑΡΧΙΣΕ ΝΑ ΒΡΙΣΚΕΙ ΠΤΩΜΑΤΑ...
Ο άνθρωπος που ομολόγησε τριπλή δολοφονία μέσω Facebook

Στην σοκαριστική ομολογία ότι σκότωσε την γυναίκα του και την αδερφή του, προχώρησε ένας άνδρας από τον Καναδά, προτού θέλει ο ίδιος τέλος και στη δική του ζωή, εξηγώντας μάλιστα και τους λόγους της αποτρόπαιας αυτής πράξης.

Πρόκειται για τον Ράντι Τζάνζεν, ο οποίος έγραψε στο κοινωνικό δίκτυο την Πέμπτη ότι σκότωσε την 19χρονη κόρη του Έμιλι, γιατί έπασχε από μακροχρόνιες ημικρανίες, που της είχαν προκαλέσει κατάθλιψη.

Στην ανάρτησή του, ο Τζάνζεν γνωστοποίησε ότι στη συνέχεια δολοφόνησε την γυναίκα του και την αδερφή του.

«Έχω κάνει μερικές από τις χειρότερες πράξεις που θα μπορούσα ποτέ να φανταστώ. Πρώτα, σκότωσα την αγαπημένη μου κόρη Έμιλι. Την καλύτερη κόρη που θα μπορούσαν να έχουν οι γονείς», έγραψε και συνέχισε: «Στην συνέχεια πυροβόλησα την Λορέλ γιατί μία μητέρα δεν θα έπρεπε ποτέ να ακούσει ότι έχει πεθάνει το παιδί της. Δύο μέρες μετά την αδερφή μου Σέλι, γιατί δεν ήθελα να ζήσει με την ντροπή που της προξένησα με τις πράξεις μου».

Λίγες ώρες μετά την ανάρτηση, η αστυνομία βρήκε ένα από τα πτώματα στο Βανκούβερ και μετά το άψυχο σώμα του ίδιου του δράστη, ο οποίος έβαλε φωτιά στον εαυτό του. 

Εδώ η κόρη του δράστη και αυτόχειρα σε παλιότερες ευτυχισμένες στιγμές

Πηγή: Huffington Post.ca

 
 

 

ethnos.gr