Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο
Εικόνα
14:14 | 18/02/2017

Τα δυο safe box που γνώριζαν ότι είχε στο σπίτι του σε χωριό του δήμου Μινώα Πεδιάδος ένας 37χρονος έβαλαν στο μάτι δυο συγχωριανοί του και κατέστρωσαν ένα ύπουλο σχέδιο για να τα αρπάξουν. Ο ένας τον κάλεσε στο καφενείο για να τον κεράσει ρακές, δίνοντας την ευκαιρία στον συνεργό του να τα κλέψει και να βάλει φωτιά στο σπίτι!

Ο ανυποψίαστος ιδιοκτήτης δεν φαντάστηκε σε τι παγίδα έπεφτε, όταν ακολούθησε τον  38χρονο συντοπίτη του στο καφενείο. Την ώρα που τα έπιναν, ένας 44χρονος φίλος του... γαλαντόμου χωριανού παραβίαζε την κατοικία του, άρπαζε τα δύο μεταλλικά κουτιά ασφαλείας τα οποία περιείχαν κοσμήματα αξίας 1.000 ευρώ και προσωπικά έγγραφα και προσπαθούσε  να βάλει φωτιά για να εξαφανίσει τα ίχνη του! Ωστόσο, έγινε αντιληπτός και τράπηκε σε φυγή. 

Οι αστυνομικοί του τμήματος Καστελλίου που ανέλαβαν την προανάκριση, εξιχνίασαν άμεσα την υπόθεση και τους ρόλους των δυο συνεργών και κατάφεραν να τους συλλάβουν στα σπίτια τους σε περιοχές των Δήμων Μινώα Πεδιάδος και Χερσονήσου, όπου κατασχέθηκαν δέκα μαχαίρια, πέντε ξίφη και ένα ξιφίδιο. Οι δράστες παραπέμφθηκαν στον εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Ηρακλείου που τους άσκησε δίωξη για κλοπή, απόπειρα εμπρησμού και παραβάσεις της νομοθεσίας περί όπλων. 

protothema.gr

Policenet.gr © | 2024 Όροι Χρήσης.
developed by Pixelthis