Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο
Εικόνα
22:46 | 01/09/2018

Με ψεύτικο έρανο προσπαθούν διάφοροι επιτήδειοι να ξεγελάσουν τους Βολιώτες και να αποσπάσουν χρηματικά ποσά, δήθεν για το Σωματείο Κινητικά Αναπήρων Βόλου «Ιππόκαμπος».

Όπως καταγγέλει ο πρόεδρος του σωματείου Πέτρος Μπέλλος κάποιοι απατεώνες ζητούν τηλεφωνικά, δεκάευρα από πολίτες με σκοπό την αγορά αναπηρικού αμαξιδίου. Ο κ. Μπέλλος επισημαίνει ότι το σωματείο δεν έχει καμία σχέση με τον έρανο αυτόν και αποκηρύσσει τις συγκεκριμένες πρακτικές καθώς δεν έχουν καμία σχέση με το αναπηρικό κίνημα. Μάλιστα ενημερώθηκε και η Αστυνομική Διεύθυνση Μαγνησίας, που διεξάγει έρευνα.
[custom:google-ads]  

Οι ανάλογες συλλήψεις στα Γρεβενά

Τρία άτομα, δύο γυναίκες και ένας άνδρας, συνελήφθησαν στα Γρεβενά καθώς εξαπατούσαν ανυποψίαστους πολίτες με δήθεν έρανο για την οικονομική ενίσχυση ανηλίκου με προβλήματα υγείας. Όπως ανακοινώθηκε από την αστυνομία οι δράστες ηλικίας 34, 50 και 57 ετών κατηγορούνται για τα αδικήματα της απάτης και της νομοθεσίας περί εράνων και λαχειοφόρων αγορών.

Σύμφωνα με την αστυνομία πριν συλληφθούν είχαν καταφέρει να εξαπατήσουν τέσσερα άτομα ενώ στην κατοχής τους βρέθηκαν και κατασχέθηκαν το χρηματικό ποσό των 420 ευρώ, 14 μπλοκ αποδείξεων και άλλο έντυπο υλικό.

Πηγή: newsit.gr, thenewspaper.gr

Policenet.gr © | 2024 Όροι Χρήσης.
developed by Pixelthis