Ο Ίλαρχος του Έβρου σε Πανευρωπαϊκό και Παγκόσμιο αγώνα Bodybuilding - Ανυπομονώ να σηκώσω την Ελληνική σημαία ψηλά

EN ENEΡΓΕΙΑ ΑΞΙΩΜΑΤΙΚΟΣ ΤΩΝ ΤΕΘΩΡΑΚΙΣΜΕΝΩΝ
Ο Ίλαρχος του Έβρου σε Πανευρωπαϊκό και Παγκόσμιο αγώνα Bodybuilding - Ανυπομονώ να σηκώσω την Ελληνική σημαία ψηλά

Ο Γιώργος Μαργαρίτης είναι αθλητής από την Πύλη Τρικάλων, μόνιμος στρατιωτικός (Λοχαγός στο βαθμό), που υπηρετεί στον Προβατώνα, Αλεξανδρούπολη του Ν. Έβρου.

Έχει διακριθεί αρκετές φορές και έχει λάβει τίτλους σε αγώνες Bodybuilding.

Πρόκειται για τον εν ενεργεία Αξιωματικό των Τεθωρακισμένων ο οποίος έχει πολλές  επιτυχίες στο ιστορικό του και μια από τις μεγαλύτερες ήταν η διάκρισή του στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα.

Αυτή τη φορά ο Ίλαρχος του Έβρου "κατεβαίνει" στον πανευρωπαϊκό αγώνα "Arnold Classic Europe" που θα πραγματοποιηθεί από 22 έως 25 Σεπτεμβρίου στη Βαρκελώνη.

Στις 19 Νοεμβρίου θα αγωνισθεί και στο δεύτερο παγκόσμιο πρωτάθλημα "DIAMOND CUP" που θα πραγματοποιηθεί στην Αθήνα.

Εμείς επικοινωνήσαμε με τον Γιώργο ο οποίος μας ανέφερε τα εξής: 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΒΙΝΤΕΟ ΣΟΚ - Τραυματισμένος αστυνομικός διαβιβάζει στον ασύρματο: «πείτε στην οικογένειά μου ότι τους αγαπώ»

Στην ερώτησή μας για το πόσο καιρό προετοιμάζεται γι' αυτούς τους αγώνες μας απάντησε πως ετοιμάζεται από πέρυσι μετά το Παγκόσμιο που έλαβε χώρα στην Αθήνα το Νοέμβριο 2016 και κατέκτησε την 3η θέση.

"Ανυπομονώ να πατήσω επάνω στη σκηνή, να σηκώσω την Ελληνική σημαία ψηλά. Άσχετα με το αποτέλεσμα, η συμμετοχή και μονο σε τέτοιους τοσο μεγάλους αγώνες, ειναι διαφήμιση για τη χώρα μας. Και αναδεικνύει την Ελλάδα στο εξωτερικό. Πόσο μάλλον όταν εγώ είμαι Αξιωματικός του Ελληνικού Στρατού. Τότε η σημασία ειναι πάρα πολύ μεγαλύτερη", τονίζει ο Γιώργος.

Ρωτήσαμε τον Γιώργο αν μπορεί να συνδυάσει τη δουλειά του, το στρατό, με το αγαπημένο του άθλημα, το Bodybuilding.  Και μας απάντησε: "Όσο δύσκολο και αν είναι να συνδυάζω το λειτούργημα της υπηρέτησης της Πατρίδας με τον Πρωταθλητισμό, το κάνω γιατί το αγαπάω πάρα πολύ. Οι αγώνες αυτοί είναι ανεξάρτητοι από το στρατό, έχω βέβαια σχετική άδεια συμμετοχής και όταν θα κρίνω απαραίτητο θα ζητήσω απο τους προϊσταμένους μου τη στήριξή τους σε αυτό που κάνω. Και πάντα βρίσκω ανταπόκριση και τους ευχαριστώ γι' αυτό.

"Έτσι κλείνοντας, εγώ απλά κάνω, και θα συνεχίσω να κάνω ότι καλύτερο μπορώ. Για να αναδεικνύω συνεχώς πως εδώ στον Έβρο που ζούμε, δεν μας εμποδίζει τίποτα να δείχνουμε πως το Φρόνημα, η Θέληση, η Πίστη σε αυτό που Υπηρετούμε μας βοηθάει σε κάθε πτυχή της ζωής μας,  όπως είναι ο Πρωταθλητισμός".

Όλια Γκαντανίδου

 www.e-evros.gr