Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο
Εικόνα
12:32 | 04/07/2019

Μια έκπληξη περίμενε το βράδυ της Τετάρτης τους άνδρες των ΜΑΤ στην περιοχή του Πολυτεχνείου, καθώς τους επισκέφθηκε ο Αδωνις Γεωργιάδης.

Μετά την ολοκλήρωση της κεντρικής προεκλογικής του ομιλίας στο Μαρούσι ο Αδωνις Γεωργιάδης θέλησε να επισκεφθεί τους αστυνομικούς που καθημερινά αντιμετωπίσουν επεισόδια και επιθέσεις με βόμβες μολότοφ από τους αντιεξουσιαστές.

 

 

 

Ο αντιπρόεδρος της ΝΔ μέσα στην κλούβα των ΜΑΤ

Ο αντιπρόεδρος της ΝΔ μέσα στην κλούβα των ΜΑΤ

[custom:google-ads]

Χειραψίες, χαμόγελα και υποσχέσεις από τον Αδωνι Γεωργιάδη στους άνδρες των ΜΑΤ

Χειραψίες, χαμόγελα και υποσχέσεις από τον Αδωνι Γεωργιάδη στους άνδρες των ΜΑΤ

 

 

Ο αντιπρόεδρος της ΝΔ μπήκε μέσα σε κλούβα των ΜΑΤ και συζήτησε με τους αστυνομικούς. Μάλιστα με ανάρτηση του στο προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram χαρακτήρισε την περιοχή του Πολυτεχνείου ως την καρδιά του πολέμου με τους μπαχαλάκηδες και τους άνδρες των ματ ως τους πραγματικούς ήρωες της Δημοκρατίας.

 

 

 

Και selfie με τους αστυνομικούς

 

 

«Η πολιτεία έχει αφήσει αυτά τα παιδιά απροστάτευτα», τους είπε ο κ. Γεωργιάδης και τους υποσχέθηκε ότι αυτό μετά την 7η Ιουλίου θα αλλάξει.

Οι άνδρες των ΜΑΤ ζήτησαν από τον κ Γεωργιάδη να αλλάξει το νομοθετικό πλαίσιο προκειμένου να μην αναγκάζονται να πηγαίνουν συνεχεία στα δικαστήρια, μετά από επεισόδια στη συγκεκριμένη περιοχή.

Πηγή: iefimerida.gr

 

Policenet.gr © | 2024 Όροι Χρήσης.
developed by Pixelthis