Ο Αλέξανδρος Τσομπανάκης πάλεψε για μία θέση στην Αστυνομία - Δούλευε, ήταν φοιτητής και παράλληλα διάβαζε για τις Πανελλήνιες

ΘΕΡΜΑ ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ
Ο Αλέξανδρος Τσομπανάκης πάλεψε για μία θέση στην Αστυνομία - Δούλευε, ήταν φοιτητής και παράλληλα διάβαζε για τις Πανελλήνιες

Δούλευε, ήταν φοιτητής και παράλληλα διάβαζε για τις Πανελλήνιες - Κατάφερε να συγκεντρώσει 17.791 μόρια

Όποιος θέλει να κάνει τα όνειρα του πραγματικότητα δεν πρέπει ποτέ να σταματήσει να αγωνίζεται. 

Τρανταχτό παράδειγμα είναι ο Αλέξανδρος Τσομπανάκης, με καταγωγή από την Σητεία, ο οποίος αν και φοιτητής στο Πολυτεχνείο Κρήτης, στο τμήμα Μηχανικών Παραγωγής και Διοίκησης, δεν σταμάτησε να ονειρεύεται μία θέση στην Αστυνομία.

Για τρίτη συνεχόμενη χρονιά έδωσε πανελλήνιες, έκανε ένα μεγάλο αγώνα, καθώς ήταν φοιτητής, εργαζόταν βράδυ, για να πληρώνει τα φροντιστήρια του και διάβαζε εντατικά για πετύχει το στόχο του. 

Ο 20χρονος Αλέξανδρος, δηλώνει συγκινημένος, καθώς κατάφερε να συγκεντρώσει 17.791 μόρια, έχοντας ελπίδες να εισαχθεί στη σχολή Αστυφυλάκων. "Θέλω μέσα από το δικό μου αγώνα, να δώσω κίνητρο και σε άλλα παιδιά, να καταλάβουν πώς ο επιμένων κινά και πώς τα αγαθά κόποις κτώνται. Όποιος αγωνίζεται μπορεί να κατακτήσει τα όνειρα του". 

Ο Αλέξανδρος Τσομπανάκης

Πηγή:  flashnews.gr