Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο
Εικόνα
16:55 | 19/04/2015

Ο Πάνος Καμμένος πήρε το Καλάσνικοφ. Η φωτογραφία είναι από την επίσκεψή του στην Ρωσία. Ο φωτογραφικός φακός -μάλλον κινητού- τον “έπιασε” την ώρα που που περιεργάζεται ένα Καλάσνικοφ κυριολεκτικά του “κουτιού”.

Δεν γνωρίζουμε αν το έφερε και μαζί του στην Αθήνα ,το βέβαιο είναι ότι τα “πυρά” που έχει δεχτεί και συνεχίζει να δέχεται το πρώτο τρίμηνο της υπουργικής του θητείας στο ΥΠΕΘΑ είναι μαζικά.

Ο Καμμένος έχει γίνει ο “αγαπημένος” στόχος όχι μόνο των ξένων αλλά και πολλών ελληνικών ΜΜΕ. Οι δηλώσεις του για τους τζιχαντιστές , η παρέλαση της 25ης Μαρτίου , το πασχαλινό γλέντι των ΕΔ στο Γουδή, οι πτήσεις του στα ακριτικά νησιά με ελικόπτερα, η απόφασή του να ολοκληρώσει προγράμματα συντήρησης οπλικών συστημάτων που είχαν ήδη υπογραφεί τον έχουν κάνει πρώτο στόχο.

Η αλήθεια είναι ότι μέχρι στιγμής δείχνει “αλεξίσφαιρος” και έχει επιλέξει την “αντεπίθεση με εφ΄ όπλου λόγχη”. Έχει και το Καλάσνικοφ της φωτογραφίας λόγχη όπως βλέπετε. Η στήριξη που έχει από το Μέγαρο Μαξίμου είναι δεδομένη .Η σχέση του με τον Τσίπρα ακόμη δεν έχει δοκιμαστεί . Και όπως έχουμε ξαναγράψει παρά τις αρνητικές προβλέψεις το μόνο θέμα που μπορεί να θέσει σε δοκιμασία αυτή τη σχέση είναι το μισθολογικό των στρατιωτικών. Γιατί ο Καμμένος εκτός από ΥΕΘΑ είναι και πρόεδρος των ΑΝΕΛ. 

ΠΗΓΗ: onalert.gr

Policenet.gr © | 2024 Όροι Χρήσης.
developed by Pixelthis