Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο
Εικόνα
14:44 | 09/06/2016

Μπορεί να λένε πως σκυλί που γαβγίζει δεν δαγκώνει, ωστόσο ο Βρετανός αστυνομικός που πρωταγωνιστεί στο βίντεο κατάφερε να «δαγκώσει» έναν παραβάτη του νόμου την περασμένη Πέμπτη, μιμούμενος τον καλύτερο φίλο του ανθρώπου.

Καταδιώκοντας έναν ύποπτο, ο αστυνομικός Στιβ Χάτον στο Ουίλτσαϊρ της Μεγάλης Βρετανίας, σκέφτηκε να… γαβγίσει για λίγο, ελπίζοντας να ακινητοποιήσει έτσι τον δράστη.

Με το γάβγισμά του να είναι τόσο ρεαλιστικό, ο άνδρας τρόμαξε, εκτιμώντας ότι τον ακολουθεί κάποιος εκπαιδευμένος σκύλος της αστυνομίας, και παραδόθηκε στις αρχές.

Όλα ξεκίνησαν όταν ο αστυνόμος και οι συνάδελφοί του άρχισαν να καταδιώκουν ένα όχημα στο οποίο επέβαιναν τέσσερις νέοι.

Όταν οι αρχές ακινητοποίησαν το όχημα, οι τέσσερις επιβάτες το εγκατέλειψαν αρχίζοντας να τρέχουν στους δρόμους της περιοχής, στη νότια Αγγλία, με τους αστυνομικούς να τους ακολουθούν.

Τότε, ο Χάτον σκέφτηκε να προσποιηθεί τον σκύλο, με την αμφιλεγόμενη ιδέα του εκ του αποτελέσματος να κρίνεται επιτυχημένη.

Πάντως, δεν έγινε γνωστό αν εντοπίστηκαν και οι υπόλοιποι ύποπτοι, ούτε και για ποιο λόγο βρέθηκαν στο στόχαστρο των διωκτικών αρχών.

www.naftemporiki.gr

 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την κατηγορία ΣΩΜΑΤΑ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ

 

 

 

 

Policenet.gr © | 2024 Όροι Χρήσης.
developed by Pixelthis