Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο
Εικόνα
14:39 | 15/06/2015
Ο Thomas Kenny, από την πόλη Μπέρμιγχαμ της Βρετανίας, έθεσε σε εφαρμογή ένα ακραίο σχέδιο για να αποφύγει τη διατροφή που θα του επέβαλε το κράτος, εάν αποδεικνυόταν πως το μωρό της ερωμένης του ήταν δικό του.
 
Ο 25χρονος Βρετανός ήταν σε σχέση με άλλη γυναίκα όταν έμαθε ότι θα γίνει πατέρας και πίεζε τη φιλενάδα του να προχωρήσει σε έκτρωση. Εκείνη όμως προτίμησε να κρατήσει το παιδί και όταν αυτό γεννήθηκε, ζήτησε από τον Kenny να κάνει τεστ πατρότητας. Ο τελευταίος όμως προσπάθησε να αποφύγει τις συνέπειες των πράξεών του, στέλνοντας στο εργαστήριο το... σωσία του. Η απάτη φυσικά αποκαλύφθηκε σύντομα και Kenny βρέθηκε ενώπιον του δικαστηρίου.
 
«Ξέρω ότι λένε πως είσαι ένας πατέρας που αγαπά τα δύο παιδιά που έχουν προκύψει από τη μακροχρόνια σχέση σου, όμως αυτή η υπόθεση δείχνει ότι ήσουν έτοιμος να απορρίψεις ένα δικό σου παιδί για οικονομικό όφελος. Ηθικά δεν μπορείς να πέσεις πιο χαμηλά», φέρεται να του είπε ο δικαστής Philip Parker QC, λίγο πριν να του επιβάλει πρόστιμο 550 λιρών και του ζητήσει αποζημίωση ύψους 885 λιρών.
 
Στο σημείο αυτό να αναφέρουμε πως ο 25χρονος έχει εμπλακεί και στο παρελθόν σε υποθέσεις εξαπάτησης και του είχε επιβληθεί ποινή κάθειρξης έξι μηνών, η οποία στην πορεία διπλασιάστηκε.
 
defencenet.gr
 
Policenet.gr © | 2024 Όροι Χρήσης.
developed by Pixelthis