Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο
Εικόνα
15:01 | 13/03/2017

Τον καθιερωμένο μηνιαίο απολογισμό του έργου της για τον Φεβρουάριο του 2017 ανακοίνωσε σήμερα, Δευτέρα 13 Μαρτίου 2017, η Δημοτική Αστυνομία Θεσσαλονίκης.

Στη διάρκεια των σταθερών καθημερινών ελέγχων βασικών οδών του ιστορικού κέντρου της πόλης με βάση τον επιχειρησιακό σχεδιασμό και 19 κοινών επιχειρήσεων αστυνόμευσης των οδών Αγ. Δημητρίου, Ελ. Βενιζέλου, Ερμού και Ι. Δραγούμη με το Α΄ Τμήμα Τροχαίας, βεβαιώθηκαν 9.643 τροχονομικές παραβάσεις του Κ.Ο.Κ.

Ακόμη, διενεργήθηκαν 190 έλεγχοι σε Καταστήματα Υγειονομικού Ενδιαφέροντος, κατά τους οποίους εντοπίστηκαν 33 παραβάσεις και εκτελέστηκαν 31 διοικητικές κυρώσεις.

Το Κέντρο της Υπηρεσίας δέχτηκε 328 τηλεφωνικές και ψηφιακές καταγγελίες πολιτών, με το ποσοστό θετικής ανταπόκρισης να ανέρχεται στο 97%.

Παράλληλα, σε συνεργασία με την ΕΛ.ΑΣ.  και τους λοιπούς ανά περίπτωση συναρμόδιους φορείς συγκροτήθηκαν 15 μικτά κλιμάκια με στόχο τον έλεγχο του παράνομου εμπορίου και την τήρηση της νομοθεσίας στα ΚΥΕ.

Μέσα στον ίδιο μήνα πραγματοποιήθηκαν από τη Δημοτική Αστυνομία 300 επισκέψεις και 608 θεωρήσεις του γνησίου της υπογραφής κατ’ οίκον, και στις δύο βάρδιες, για δημότες που αντιμετωπίζουν σοβαρά προβλήματα υγείας, με μέγιστο χρόνο αναμονής τις δύο ημέρες.

Υπενθυμίζεται ότι στο πλαίσιο του πιλοτικού εκπαιδευτικού προγράμματος κυκλοφοριακής αγωγής, που υλοποιεί η Υπηρεσία, πραγματοποιήθηκαν δύο επισκέψεις σε δημοτικά σχολεία του Δήμου Θεσσαλονίκης (11ο και 45ο).

Η Δημοτική Αστυνομία απευθύνει μόνιμη ανοιχτή πρόσκληση προς τους υπεύθυνους των δημοτικών σχολείων που επιθυμούν να πάρουν μέρος στο παραπάνω εκπαιδευτικό πρόγραμμα να επικοινωνούν με το τηλεφωνικό κέντρο της Υπηρεσίας 2313.317930, ώστε να ενταχθούν στον σχετικό προγραμματισμό.

aftodioikisi.gr

Policenet.gr © | 2024 Όροι Χρήσης.
developed by Pixelthis