Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο
Εικόνα
20:59 | 19/09/2019

Την Πέμπτη 19 Σεπτεμβρίου 2019 πραγματοποιήθηκε, στη Λέσχη Αξιωματικών Ενόπλων Δυνάμεων, η τελετή αποφοίτησης της 9ης εκπαιδευτικής σειράς διαδικτυακής μάθησης (ΔΙΜΑ) της Σχολής Εθνικής Άμυνας, παρουσία του Αρχηγού ΓΕΕΘΑ, Πτέραρχου Χρήστου Χριστοδούλου, ο οποίος και επέδωσε τα πτυχία στους νέους επιτελείς Εθνικής Άμυνας.

Στην εκδήλωση παρέστησαν ο Αρχηγός ΓΕΣ, Αντιστράτηγος Γεώργιος Καμπάς, ο Αρχηγός ΓΕΝ, Αντιναύαρχος Νικόλαος Τσούνης ΠΝ, ο Αρχηγός ΓΕΑ, Αντιπτέραρχος (Ι) Γεώργιος Μπλιούμης, ο Αρχηγός Λιμενικού Σώματος – Ελληνικής Ακτοφυλακής, Αντιναύαρχος Λ.Σ. Σταμάτιος Ράπτης, εκπρόσωποι των Σωμάτων Ασφαλείας καθώς και Ανώτατοι και Ανώτεροι Αξιωματικοί.

[custom:google-ads]

Συνολικά αποφοίτησαν 111 Αξιωματικοί των Ενόπλων Δυνάμεων (60 από το Στρατό Ξηράς, 25 από το Πολεμικό Ναυτικό, 26 από την Πολεμική Αεροπορία), 3 Αξιωματικοί από τα Σώματα Ασφαλείας (1 από Ελληνική Αστυνομία, 1 από το Πυροσβεστικό Σώμα, 1 από το Λιμενικό Σώμα-Ελληνική Ακτοφυλακή), 10 Αξιωματικοί από το Γενικό Επιτελείο Εθνικής Φρουράς και 2 Μόνιμοι Πολιτικοί Υπάλληλοι.

Δείτε φωτογραφίες από την τελετή:

ΓΕΕΘΑ

ΓΕΕΘΑ

ΓΕΕΘΑ

ΓΕΕΘΑ

ΓΕΕΘΑ

Πηγή: onalert.gr

Policenet.gr © | 2024 Όροι Χρήσης.
developed by Pixelthis