Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο
Εικόνα
17:44 | 13/12/2019

Του Γιώργου Ι. Παπαδάκη

Την βαθιά του θλίψη εκφράζει ο Αρχηγός της Ελληνικής Αστυνομίας, Αντιστράτηγος Μιχάλης Καραμαλάκης για τον θάνατο του αστυνομικού Κώστα Σολδάτου, που χθες έφυγε από τη ζωή σε ηλικία 66 ετών. 

Ο Ηρακλειώτης Αντιστράτηγος με δήλωσή του στο ekriti.gr ανέφερε τα εξής:

Ο Κώστας Σολδάτος αποτέλεσε σταθμό για την Ελληνική Αστυνομία στην Κρήτη. Συνεισέφερε τα μέγιστα κατά τον αστυνομικό του βίο ιδιαίτερα από τη θέση του στο Ηράκλειο.
Αποτέλεσε πρότυπο αστυνομικού που με το ήθος του, την ευσυνειδησία και τη προσφορά του, έδωσε ώθηση στον όραμα του Σώματος.
Ωστόσο αυτή την επαγγελματική του ευσυνειδησία χρεώθηκε η οικογένειά του με βαρύ τίμημα, με δυσάρεστες και αποτρόπαιες συνέπειες. Στα δύσκολα και σε όλη τη του τη ζωή είχε δίπλα του την οικογένειά του. 
Εύχομαι ο Θεός να αναπαύσει την ψυχή του και η καλή του ανάμνηση να απαλύνει τη θλίψη και να γίνει δύναμη σε αυτούς που τον αγάπησαν και ιδιαίτερα στους δικούς του ανθρώπους.
Αιωνία του η μνήμη.

Υπενθυμίζεται ότι η κηδεία του Κώστα Σολδάτου θα γίνει στις 12 το μεσημέρι του Σαββάτου από τον Ιερό Μητροπολιτικό Ναό του Αγίου Μηνά και η ταφή στο Πέραμα Μυλοποτάμου.

Πηγή:  ekriti.gr

Policenet.gr © | 2024 Όροι Χρήσης.
developed by Pixelthis