Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο
Εικόνα
12:22 | 18/03/2017

Την Παρασκευή 17 Μαρτίου 2017, την Έδρα – Α΄ Εκπαιδευτική Μονάδα του Εργαστηρίου «ΠΑΝΑΓΙΑ ΕΛΕΟΥΣΑ» στο Μεσολόγγι, επισκέφθηκε ο Αστυνομικός Διευθυντής – Διευθυντής Διεύθυνσης Αστυνομίας Αιτωλίας κ. Ανδρέας Τσαπικούνης, με τη συνοδεία της Αστυνόμου Α΄ – Προϊσταμένης Επιτελείου της Αστυνομικής Διεύθυνσης Αιτωλίας κας Ευανθίας Τζώτζου και της Ανθυπαστυνόμου – Υπασπίστριας Διεύθυνσης Αστυνομίας Αιτωλίας κας Βασιλικής Τυρολόγου.

Πραγματοποιήθηκε ξενάγηση στους χώρους του Εργαστηρίου, όπου εντυπωσιάστηκαν με τα εργοτεχνήματα των εκπαιδευομένων νέων μας από τα τμήματα κατάρτισης και συνομίλησαν με τους νέους μας, οι οποίοι τους επεφύλαξαν εγκάρδια υποδοχή. Ο Αστυνομικός Διευθυντής Αιτωλίας κ. Ανδρέας Τσαπικούνης εξήρε το έργο του Εργαστηρίου «ΠΑΝΑΓΙΑ ΕΛΕΟΥΣΑ» και υποσχέθηκε ότι θα σταθεί αρωγός στο έργο μας οποιαδήποτε στιγμή χρειαστεί.

Η ευγενική αυτή πρωτοβουλία της ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑΣ μας χαροποίησε ιδιαίτερα. Η ενέργεια αυτή καταδεικνύει αρετές όπως ευαισθησία, αλληλεγγύη και ενδιαφέρον προς τα άτομα με νοητική υστέρηση και συνοδές αναπηρίες που το πρόβλημά τους διαρκεί όσο και η ζωή τους.

Το Εργαστήρι «ΠΑΝΑΓΙΑ ΕΛΕΟΥΣΑ» ευχαριστεί θερμότατα και εύχεται Υγεία, Δύναμη και Επιτυχία στο δύσκολο και σπουδαίο έργο της Ελληνικής Αστυνομίας.

Με ιδιαίτερη τιμή

Το Διοικητικό Συμβούλιο του Εργαστηρίου «ΠΑΝΑΓΙΑ ΕΛΕΟΥΣΑ»

Μεσολόγγι – Αγρίνιο

tsapikounis-panagia-eleousa1

tsapikounis-panagia-eleousa2

tsapikounis-panagia-eleousa3

tsapikounis-panagia-eleousa4

tsapikounis-panagia-eleousa5

tsapikounis-panagia-eleousa6

 

 

Policenet.gr © | 2024 Όροι Χρήσης.
developed by Pixelthis