Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο
Εικόνα
12:27 | 22/03/2016

Όλοι νόμιζαν ότι ο αστυνομικός στο Μετρό ήταν μεθυσμένος. Τον κατέγραφαν και ανέβασαν το βίντεο στο διαδίκτυο. Όμως ο άνθρωπος είχε πάθει εγκεφαλικό. Τώρα διεκδικεί αποζημίωση για δυσφήμηση.

Πριν λίγες ημέρες ανέβηκε στο διαδίκτυο και σάρωσε στην κυριολεξία, ένα βίντεο μέσα από το Μετρό στο Δελχί της Ινδίας. Στο βίντεο φαίνεται καθαρά ένας αστυνομικός, ο 50χρονος Σαλίμ Π.Κ, οι κινήσεις του οποίου παραπέμπουν σε μεθυσμένο.

Δεν μπορεί να ισορροπήσει, δεν μπορεί να κρατηθεί, δεν ξέρει που πηγαίνει, το βλέμμα του είναι θολό και όταν το βαγόνι ξεκινάει εκείνος παραπατάει και σωριάζεται στο έδαφος.  

Το βίντεο ανέβηκε αμέσως στο διαδίκτυο και τα σχόλια όλων ήταν «Ο Ινδός μεθυσμένος αστυνομικός μέσα στο μετρό». Το είδαν εκατοντάδες χιλιάδες άνθρωποι σε όλο τον κόσμο.

Όμως υπάρχει μια μικρή διαφορά που μας θυμίζει πως τα πράγματα δεν είναι πάντα όπως φαίνονται. Μπορεί οι κινήσεις και η συμπεριφορά του αστυνομικού να θυμίζουν μεθυσμένο άνδρα, όμως ο άνθρωπος είχε αυτή την αντίδραση όχι γιατί είχε πιει αλλά γιατί πάθαινε εγκεφαλικό.

Οι αστυνομικές αρχές στην Ινδία έκαναν έρευνα για τον Ινδό αστυνομικό προκειμένου να του επιβάλλουν ποινή, και διαπίστωσαν πως όχι μόνο δεν ήταν μεθυσμένος αλλά εκείνη την ώρα πάθαινε εγκεφαλικό και η ζωή του κρεμόταν από μια κλωστή.

Μέχρι να διαπιστώσουν όμως τι είχε συμβεί είχαν προλάβει να τον θέσουν σε αργία. Τώρα Η αστυνομία επίσημα ζητάει συγνώμη, αλλά ο Σαλίμ (που διέφυγε τον κίνδυνο) πρόκειται να κινηθεί νομικά και να διεκδικήσει αποζημίωση για δυσφήμηση.

http://www.topontiki.gr/

Policenet.gr © | 2024 Όροι Χρήσης.
developed by Pixelthis