Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο
Εικόνα
09:02 | 17/01/2021

Ο νομός Λάρισας κληρώθηκε για άλλη μία φορά στο γνωστό τηλεπαιχνίδι Deal με πρωταγωνιστή στο επεισόδιο της Παρασκευής έναν αστυνομικό από το Μελισσοχώρι.

Ο Ηλίας, μιλώντας για τον εαυτό του, είπε πως είναι εναλλακτικός τύπος άσχετα αν είναι αστυνομικός, ενώ αναφέρηκε στην αγάπη του για το μπάσκετ, σημειώνοντας μάλιστα πως κάποτε έπαιξε και αντίπαλος με τον μεγάλο Βασίλη Σπανούλη.
[custom:google-ads]
Στο Deal πήγε για να ξεχρεώσει το μεταπτυχιακό της γυναίκας του στην ειδική αγωγή και αν το φέρει η τύχη, να πάρει κι ένα καινούριο αυτοκίνητο αφού με δύο παιδιά τα πράγματα είναι δύσκολα με το υπάρχον.

Ωστόσο έφυγε από το deal με 1.800 ευρώ, παραδεχόμενος με μεγάλη δόση αυτοσαρκασμού πως το… αφεντικό του σπιτιού είναι ο ίδιος! Δε γνωρίζουμε βέβαια αν επρόκειτο για χιούμορ και αν αυτά τα χρήματα τελικά φθάνουν τουλάχιστον για το μεταπτυχιακό της συζύγου του. Ελπίζουμε πάντως να συνδράμουν γιατί εν τέλει ο Ηλίας ήταν ένας εξαιρετικά ευχάριστος χαρακτήρας.

Δείτε ένα χαρακτηριστικό απόσπασμα από το παιχνίδι:

Πηγή: onlarissa.gr

 


Δείτε ακόμα στο Policenet.gr: Σε στελέχη του στρατού και της αστυνομίας τα εμβόλια όσων δεν προσέρχονται στο ραντεβού - Τι δήλωσε ο Μ. Θεμιστοκλέους


Policenet.gr © | 2024 Όροι Χρήσης.
developed by Pixelthis