Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο
Εικόνα
17:28 | 18/08/2017

Για ακόμη μία χρονιά που ο συνάδελφος μας Θεόδωρος Μελισσάρης θέρισε τους τίτλους του bodybuilding σε Πρωταθλήματα που πραγματοποιήθηκαν εντός και εκτός της Ελλάδας. Συγχαρητήρια για την καταπληκτική χρονιά του και ελπίζουμε να συνεχίζει να ανεβάζει την σημαία μας στο υψηλότερο βάθρο διεθνών διοργανώσεων.

Ο Θεόδωρος Μελισσάρης Overall σε Βαλκανικό και Πανελλήνιο Πρωτάθλημα IBFA 2017!

Ο παγκόσμιος πρωταθλητής από τη Θεσσαλονίκη πρόσθεσε ακόμη δυο τεράστιες επιτυχίες στο «πλούσιο» παλμαρέ του!

Σε έναν αγώνα του οποίου οι κατηγορίες bodybuilding κράτησαν αμείωτο το ενδιαφέρον του κοινού που γέμισε την αίθουσα του Horizon Blue στην Καλαμάτα, η εμπειρία «συγκρούστηκε» με το νέο αίμα και χάρισαν μεγάλες μάχες που κρίθηκαν κυριολεκτικά στις λεπτομέρειες.

[custom:google-ads]

Ο Χρήστος Κυριαζής, που τον τελευταίο καιρό μας έχει απασχολήσει εντόνως με τα επιτεύγματά του, πήρε το εισιτήριο για τον Γενικό Τίτλο από την κατηγορία Bodybuilding Ψηλή αφού ξεπέρασε με δυσκολία το εμπόδιο του φορμαρισμένου Σπύρου Δασκαλόπουλου. Στην κατηγορία Bodybuilding Μεσαία την πρωτιά πήρε ο Παναγιώτης Σώζος έναντι του Βαγγέλη Κεχαγιόγλου, ενώ ο Μελισσάρης έλαβε μέρος ως παγκόσμιος πρωταθλητής.

Έτσι, η τριάδα Κυριαζής-Σώζος-Μελισσάρης ανέβηκε στη σκηνή για να διεκδικήσει τον Overall του Ελληνικού Πρωταθλήματος IBFA 2017 που ταυτόχρονα σήμαινε και τον Γενικό Τίτλο του Βαλκανικού Πρωταθλήματος. Σε μια συγκλονιστική μάχη μεταξύ των τρομερών αθλητών Κυριαζή και Μελισσάρη, ο μπαρουτοκαπνισμένος Θεσσαλονικιός επικράτησε άνετα με τη συντριπτική πλειοψηφία των βαθμών (7-0) και αναδείχθηκε Overall και για τις δυο διοργανώσεις που πραγματοποιήθηκαν από την IBFA στην όμορφη Καλαμάτα.

Τέλος, ο Θεόδωρος Μελισσάρης που διανύει μια εξαιρετική φόρμα θα αγωνιστεί αρχές Ιουλίου στο Πανευρωπαϊκό της IBFA που θα γίνει στο Σάρπι της Ιταλίας.

melisaris ibfa2017

melissaris ibfa2017

melis ibfa2017

Πηγή: ifitnessbook.com

 
Το Μεσογειακό Fitness WFF ήταν …αστυνομική υπόθεση
Το Μεσογειακό Fitness WFF ήταν …αστυνομική υπόθεση! (Video)

 

Δύο αστυνομικοί, μονομάχησαν μέχρι το τέλος σε μια σκληρή μάχη για το βαρύτιμο τρόπαιο του Μεσογειακού Fitness WFF που έγινε στο Βελλίδειο της Θεσσαλονίκης.

Οι μεσογειακοί που έγιναν για πρώτη φορά στη Θεσσαλονίκη κέρδισαν τα εύσημα θεατών και συμμετεχόντων. Το θέαμα ήταν ιδιαίτερα ενδιαφέρον καθώς εκτός από τους μεγάλους και τις γυναίκες διαγωνίστηκαν και παιδιά που κέρδισαν επάξια τα χειροκροτήματα του κοινού.

Οι αγώνες άρχισαν το αργά το μεσημέρι με το ενδιαφέρον να κορυφώνεται όσο περνούσε η ώρα. Ο Θόδωρος Μελισσάρης έδειξε από την αρχή ότι έχει μεγάλες πιθανότητες να κερδίσει τη γενική, όπως και έγινε!

Στις γυναίκες η Κατερίνα Τσαβαλία κέρδισε όχι μόνο τη γενική αλλά ξεσήκωσε και τα χειροκροτήματα του κοινού με την επιτυχημένη εμφάνιση της.

Η ελβετίδα Nina Keck εντυπωσίασε με την εμφάνιση της κερδίζοντας τη γενική Model Over

Εντυπωσιακός ήταν και ο Νίκος Παλαμάρας που κέρδισε τη κατηγορία Model over 30 ενώ το κοινό μάγεψε η μικρή Δάφνη Μίχα στη κατηγορία Kids

– OVER ALL WINNERS

MEN OVER ALL: ΚΡΙΜΝΙΩΤΗΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ
WOMEN OVER ALL: ΤΣΑΒΑΛΙΑ ΚΑΤΕΡΙΝΑ
WOMEN MODEL OVER ALL: KECK NINA
MEN BB OVER ALL: ΜΕΛΛΙΣΑΡΗΣ ΘΕΟΔΩΡΟΣ

Πηγή: activeman.gr

Πραγματοποιήθηκε στις 2 Ιουλίου στο Sapri της Ιταλίας το 12ο Mr & Ms Universe της IBFA

Ο Θοδωρής Μελισσαρης 1ος στην Χαμηλη ανδρών.
(προηγήθηκε ο Γενικός Τίτλος στο Μεσογειακό Πρωτάθλημα της WFF στην Θεσσαλονίκη αλλά ο Γενικός Τιτλος στο Πρωτάθλημα της IBFA στην Καλαμάτα)

Όνομα: 1.jpg Εμφανίσεις: 296 Μέγεθος: 175,9 KB

Όνομα: 19244257_1628377307173362_628298337_n.jpg Εμφανίσεις: 261 Μέγεθος: 30,2 KB

Πηγή: bodybuilding.gr

Και μία υπενθύμιση του 2016:

«Σάρωσαν» Μελισσάρης και Μπάλλας στο IBFA Mr & Ms Universe 2016 στην Ιταλία

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

«Σάρωσαν» Μελισσάρης και Μπάλλας στο IBFA Mr & Ms Universe 2016 στην Ιταλία!
 

Με τεράστιες επιτυχίες επέστρεψαν από το Σάρπι της Ιταλίας και το 45ο IBFA Mr & Ms Universe 2016 που διεξήχθη το Σάββατο 2 Ιουλίου έως και τη Δευτέρα 4 Ιουλίου, ο Θεόδωρος Μελισσάρης και ο Ζώης Μπάλλας που κατέκτησαν την πρώτη θέση στη κατηγορία Small Bodybuilding και στη κατηγορία Fashion αντίστοιχα.

Επίσης, με αρκετά καλές διακρίσεις έφυγαν από την Ιταλία και τα υπόλοιπα μέλη της αποστολής, συνοδευόμενα μάλιστα από τον πρόεδρο της IBFA, Nίκο Μαστροκωστόπουλο, και από τον Γενικό Γραμματέα της IBFA, Φώτη Γίγκλ

13612380 10208349326868481 4712838759176738129 n

Δείτε βίντεο από το ατομικό ποζάρισμα του Θοδωρή Μελισσάρη!

Πηγή: ifitnessbook.com

IBFA Mr. Universe 2016: Θεόδωρος Μελισσάρης – Theodoros Melissaris, Winner (Small Class)
 
Μαζί με την κατάκτηση της 1ης θέσης φέτος στο IBFA Mr. Universe που έλαβε μέρος στην Ιταλία, το 2016 ήταν μια πολύ καλή αγωνιστική χρονιά για τον Θεόδωρο Μελισσάρη με πολλές διακρίσεις:
 
 
  • 1η θέση στο Πανελλήνιο της WABBA World
  • 3η θέση στο Παγκόσμιο της WABBA World
  • 1η θέση και Γενικός Νικητής στο Πανελλήνιο της IBFA
  • 1η θέση στο Μεσογειακό της WFF
 
 
 
Πηγή: greekbodybuilders.blogspot.gr
 
 

Ενωτικό Κίνημα Αστυνομικών

-ΕΚΑ- Θεσσαλονίκης

ekathess.gr/

Policenet.gr © | 2024 Όροι Χρήσης.
developed by Pixelthis