Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο
Εικόνα
19:24 | 28/09/2017

Λίγες ώρες πριν η Σαμοθράκη πληγεί από το ισχυρό κύμα κακοκαιρίας που προκάλεσε μεγάλες καταστροφές, τρεις κάτοικοι του νησιού βρέθηκαν με χειροπέδες καθώς ο εκπαιδευμένος σκύλος της Δίωξης Ναρκωτικών Αλεξανδρούπολης που ερεύνησε τα σπίτια τους ανακάλυψε τα ναρκωτικά που έκρυβαν.

Πιο σημαντική ήταν η σύλληψη ενός 35χρονου, στην κατοικία του οποίου ο εκπαιδευμένος ανιχνευτής ξετρύπωσε τρεις συσκευασίες και ένα μεταλλικό κουτί με ακατέργαστη κάνναβη βάρους 561,7 γραμμαρίων, δυο συσκευασίες με κατεργασμένη κάνναβη τύπου «σοκολάτα» βάρους 5,9 γραμμαρίων και ένα τσιγαριλίκι.

[custom:google-ads]

 Στη συνέχεια, συνελήφθη ένας 37χρονος που έκρυβε τρεις συσκευασίες με ακατέργαστη κάνναβη βάρους 10,6 γραμμαρίων, άλλες τρεις με μικροποσότητες κατεργασμένης κάνναβης και ένα μεταλλικό τρίφτη.
Οι αστυνομικοί πέρασαν χειροπέδες και σε έναν ακόμη 37χρονο, ο οποίος τους εξύβρισε και αρνήθηκε να συμμορφωθεί με τις υποδείξεις τους, όταν βρήκαν στο σπίτι τους μικροποσότητα ακατέργαστης κάνναβης βάρους 2,7 γραμμαρίων και ένα μαχαίρι μήκους 0,30 εκατοστών.

Και οι τρεις οδηγήθηκαν στην εισαγγελέα Πρωτοδικών Αλεξανδρούπολης με κατηγορίες για παραβάσεις του νόμου περί ναρκωτικών, ενώ ο 37χρονος κατηγορείται επίσης για απείθεια, εξύβριση και παράβαση του νόμου περί όπλων.

Διαβάστε περισσότερα στο protothema.gr

Policenet.gr © | 2024 Όροι Χρήσης.
developed by Pixelthis