Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο
Εικόνα
10:52 | 26/09/2016

Με αφορμή τα δύο επεισόδια που σημειώθηκαν το πρωί της Κυριακής στην Πόλη Χρυσοχούς με διαφορά λίγων ωρών, ο Δήμαρχος Πόλης Χρυσοχούς Άγγελος Γεωργίου Οδυσσέως, θέτει εκ νέου την ανάγκη ενίσχυσης του αστυνομικού σταθμού Πόλης Χρυσοχούς. Μιλώντας στο ΚΥΠΕ ο κ. Οδυσσέως είπε, πως έχει διαφανεί πως ο αστυνομικός σταθμός Πόλης Χρυσοχούς με την υφιστάμενη δύναμη δεν μπορεί να ανταποκριθεί στις πολλαπλές υποχρεώσεις που έχει.

Ο κ. Οδυσσέως που αναφέρθηκε στην υπόθεση απόπειρας φόνου που έγινε από 32 χρονο σε βάρος 33χρονου από την Πόλη Χρυσοχούς όταν ο πρώτος πήγε στο σπίτι του δεύτερου και αφού τον φώναξε έξω τον κυνήγησε κτυπώντας τον στα πόδια με το όχημα του, αλλά και στην καταστροφή ελαστικών υπηρεσιακού οχήματος της Αστυνομίας στις 3 τα ξημερώματα είπε πως κάθε βάρδια στον αστυνομικό σταθμό Πόλης Χρυσοχούς στελεχώνεται μόνο από δύο μέλη της δύναμης.

Πρόσθεσε δε, πως τα δύο μέλη δεν έχουν την δυνατότητα να ανταποκριθούν στις ανάγκες του διαμερίσματος Πόλης Χρυσοχούς που σημειώνει αύξηση του πληθυσμού της, ιδιαίτερα την τουριστική περίοδο.

Σύμφωνα με τον Δήμαρχο ο αστυνομικός σταθμός Πόλης Χρυσοχούς εξυπηρετεί και 30 κοινότητες του διαμερίσματος. , για αυτό επιβάλλεται χωρίς άλλη καθυστέρηση να εξευρεθεί τρόπος για την ενίσχυση του.

offsite.com.cy

Policenet.gr © | 2024 Όροι Χρήσης.
developed by Pixelthis