Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο
Εικόνα
19:29 | 23/05/2020
Το αστυνομικό τμήμα του Carlisle ανακοίνωσε την Πέμπτη ότι ο αστυνομικός Tim Groller πέθανε μετά από μια μεγάλη μάχη με τον καρκίνο.

[custom:google-ads]

Το Υπουργείο Δημόσιας Ασφάλειας της Κομητείας Cumberland ανέρτησε στο Facebook το εξής: "Τα θερμά μας συλλυπητήρια στην οικογένεια, τους συναδέλφους και τους φίλους του Timothy John Groller II."
 
Η δημοσίευση ανέφερε επίσης ότι ο Groller υπηρέτησε με αξιοπρέπεια για περισσότερα από 12 χρόνια στο αστυνομικό σώμα και "έδειξε μεγάλο θάρρος σε πολλά επικίνδυνα περιστατικά. Ο Tim έδειξε το ίδιο θάρρος και γενναιότητα στην μάχη με τον καρκίνο τα τελευταία 3 χρόνια."
 
Το 2017, οι γιατροί του Tim του είπαν ότι είχε μερικούς μήνες ζωής. Μερικούς μήνες ακόμη με τη σύζυγό του και τρία μικρά παιδιά του. Ο ίδιος δεν ήταν πρόθυμος να δεχτεί ότι είχε τόσο λίγο χρόνο και ξεκίνησε να μάχεται για την κάθε μέρα που θα μπορούσε να είναι σε αυτόν τον κόσμο με την οικογένειά του. Κατάφερε να ζήσει πάνω από δύο χρόνια χάρη στο σθένος του. Ο αγώνας και ο πόνος του έχουν πλέον τελειώσει, αλλά η μνήμη και το μυαλό του θα ζήσουν σε όλους όσους τον αγάπησαν.

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ: Τραγωδία στον Καναδά: Μέλος της Πολεμικής Αεροπορίας σκοτώθηκε σε συντριβή αεροσκάφους επιδείξεων [ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ]

Policenet.gr © | 2024 Όροι Χρήσης.
developed by Pixelthis