Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο
Εικόνα
13:44 | 27/06/2020

Ακάθεκτος συνεχίζει, παρά το γεγονός ότι είναι έγκλειστος στις φυλακές του Δομοκού, να διακινεί ποσότητες ναρκωτικών ουσιών στην Κρήτη.

Ο λόγος για έναν 64χρονο βαρυποινίτη με πλούσιο παρελθόν ο οποίος εδώ και χρόνια, όπως του αποδίδει η ΕΛ.ΑΣ, έχει στρατολογήσει δεκάδες μέλη σε ένα κύκλωμα τα ηνία του οποίου φέρεται να κινεί.

Την Παρασκευή (26/6), το Τμήμα Δίωξης Ναρκωτικών Ηρακλείου συνέλαβε δύο ακόμη άνδρες οι οποίοι κατ'όπιν εντολής του, διακινούσαν ποσότητες ναρκωτικών.
[custom:google-ads]
Σύμφωνα με πληροφορίες, οι αστυνομικοί εντόπισαν και κατέσχεσαν περίπου 300 γραμμάρια ηρωίνης, ποσότητα την οποία είχαν προμηθευτεί για λογαριασμό του έγκλειστου προκειμένου στη συνέχεια να την διοχετεύσουν στις πιάτσες των τοξικομανών.

Οι αστυνομικοί τα τελευταία χρόνια "χτυπούν" αυτό το "διεθνές κύκλωμα εισαγωγής και διακίνησης ηρωίνης στην Ελλάδα από την Βουλγαρία" όπως το χαρακτηρίζουν, με αρχηγό - σύμφωνα πάντα με τα όσα προκύπτουν από τις έρευνές τους- τον 64χρονο ο οποίος έχει μετατραπεί σε "πονοκέφαλο" για την ΕΛ.ΑΣ.

Να σημειωθεί ότι οι Αστυνομικοί καταγράφουν στρατολόγηση μελών στο κύκλωμα από τον 64χρονο, τα τελευταία 10 χρόνια και ειδικά στην Κρήτη, όπως λένε οι πληροφορίες, έχει στρατολογήσει περισσότερα από 30 διαφορετικά μέλη, πολλά εκ των οποίων βρίσκονται στη φυλακή ενώ άλλα... δεν βρίσκονται εν ζωή...

Πηγή: ekriti.gr

 

Policenet.gr © | 2024 Όροι Χρήσης.
developed by Pixelthis