Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο
Εικόνα
18:14 | 17/04/2017

Του Χρήστου Μπακατσέλου

Ένας από τα θεμελιώδεις θεσμούς της σειράς ταινιών «Fast and the Furious» είναι αυτός της οικογένειας και το πως θα έκαναν τα πάντα ο ένας για το άλλον. Η σχέση αυτή φαίνεται να είναι αρκετά γερή στην οθόνη και αποτελεί και ένα από τα πιο ενδιαφέροντα στοιχεία της σειράς, η οποία βρίσκεται και στο επίκεντρο της νέας ταινίας «Fast and Furious 8».

AdTech Ad

Αλλά από ότι φαίνεται η οικογένεια του «The Fast and Furious» δεν είναι τόσο αγαπημένη κι ενωμένη στην πραγματικότητα όσο δείχνει στην οθόνη. Κι αυτό γιατί η διαμάχη που υπάρχει μεταξύ των δυο πρωταγωνιστών της, του Βιν Ντίζελ και Ντουέιν Τζόνσον, κρατάει αρκετά χρόνια και δεν έχει κοπάσει. Σύμφωνα με διάφορα δημοσιεύματα όλο αυτό ξεκίνησε όταν ο Τζόνσον είχε εκφράσει την δυσαρέσκειά του με διάφορες επιλογές του Ντίζελ στην παραγωγή.

Μάλιστα ο ίδιος είχε ανεβάσει παλιότερα στο προσωπικό του λογαριασμό στο instagam μια φωτογραφία την αγανάκτησή του για κάποιους συναδέλφους του, χωρίς να τους κατονομάσει, λέγοντας πως «μερικοί είναι πραγματικά επαγγελματίες, ενώ κάποιοι άλλοι όχι. Αυτοί που δεν είναι, είναι αρκετά κότες για να κάνουν το οτιδήποτε. Αν όταν δείτε τον Απρίλιο την ταινία και νομίζεται πως σε μερικές σκηνές δεν το παίζω και πραγματικά το αίμα μου βράζει, τότε έχετε δίκιο.»

 

 

Σαν να μην έφταναν όλα αυτά, έρχονται στο φως κάποιες φήμες που θέλουν να υπήρχε μια ακόμα σκηνή μετά τα end credits της ταινίας με τους χαρακτήρες των Τζόνσον και Τζέισον Στέιθαμ, η οποία όμως κόπηκε μετά από απαίτηση του Βιν Ντίζελ. Φημολογείται πως η σκηνή αυτή θα έδινε το έναυσμα για να προχωρήσουν σε ένα spinoff των δυο χαρακτήρων μιας και το στούντιο είχε εντυπωσιαστεί με την χημεία των δύο ηθοποιών. Ο Ντίζελ δεν γνώριζε για την σκηνή αυτή μέχρι ωσότου η αδερφή του, Σαμάνθα Βίνσετ, η οποία είναι και executive producer στην ταινία, του το είπε και αυτός αμέσως ζήτησε να κοπεί από την ταινία.

Βέβαια άλλοι όλο αυτό το έθεσαν πιο διπλωματικά, καθώς είπαν πως δεν είχαν ποτέ σκοπό να συμπεριλάβουν την συγκεκριμένη σκηνή στην ταινία και μάλλον θα μπει ως deleted scene στο μελλοντικό blu-ray/DVD. Από την άλλη όταν ζητήθηκε από τον σκηνοθέτη Φ. Γκάρι Γκρέι και τους ηθοποιοί να σχολιάσουν τα παραπάνω, αρνήθηκαν.

Η όγδοη πάντως ταινία της σειράς, με τίτλος «Fate of the Furious» έσπασε το ρεκόρ στο παγκόσμιο box office με συνολικά έσοδα τριημέρου 532.5 εκατομμύρια δολάρια, ξεπερνώντας αυτό του «Star Wars: The Force Awakens» που είχε ανοίξει με 529 εκατομμύρια δολάρια.

 

news247.gr

Policenet.gr © | 2024 Όροι Χρήσης.
developed by Pixelthis