Ο γιος του Κουφοντίνα επιτίθεται στον Μητσοτάκη μέσω Facebook

ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΝΤΙΔΡΑΣΗ ΤΟΥ ΠΡΟΕΔΡΟΥ ΤΗΣ ΝΔ ΣΤΗΝ ΑΔΕΙΑ
Ο γιος του Κουφοντίνα επιτίθεται στον Μητσοτάκη μέσω Facebook

Επίθεση εναντίον του προέδρου της ΝΔ, Κυριάκου Μητσοτάκη, κάνοντας λόγο για «θράσος» εξαπέλυσε μέσω Facebook ο Έκτωρ Κουφοντίνας λόγω της αντίδρασης του πρώτου στην είδηση της άδειας που θα λάβει σήμερα ο Δημήτρης Κουφοντίνας.

«Οποιαδήποτε άδεια στον Κουφοντίνα είναι αδιανόητη. Όχι μόνο για τις απεχθείς πράξεις του που στρέφονταν κατά της Δημοκρατίας, αλλά και γιατί δεν έχει εκφράσει ποτέ καμία μεταμέλεια γι' αυτές και παραμένει ιδεολογικός καθοδηγητής της νέας γενιάς τρομοκρατών», είχε γράψει στο Twitter του ο πρόεδρος της ΝΔ με τον γιο του Δημήτρη Κουφοντίνα να αντιδρά λίγο αργότερα και να σημειώνει μέσω Facebook ότι «πέφτουν οι μάσκες». Όπως τονίζει μάλιστα με την απόφαση να λάβει άδεια ο πατέρας του «δεν έγινε τίποτε άλλο από το πιο απλό και αυτονόητο: Εφαρμόστηκε ο νόμος».

Ολόκληρη η ανάρτηση του Έκτορα Κουφοντίνα:

«Πέφτουν οι μάσκες λοιπόν. Βλέπουμε ποιοι παρενέβαιναν στη δικαιοσύνη που αρνιόταν το δικαίωμα στην άδεια εδώ και 8 χρόνια, παραβιάζοντας κατάφωρα και συστηματικά τον νόμο, ζητώντας επίμονα μια δήλωση αποκήρυξης.Σήμερα δεν έγινε τίποτε άλλο από το πιο απλό και αυτονόητο: Εφαρμόστηκε ο νόμος. Ο ισχύων νόμος. Ο αστικός νόμος. Έστω και με καθυστέρηση 8 ετών. Το μόνο που είναι «αδιανόητο» κ. Μητσοτάκη είναι το θράσος σου. Μια λέξη μόνο: Siemens».

Σε κάθε περίπτωση η έκφραση οποιασδήποτε πικρίας από την πλευρά του Εκτωρα Κουφοντίνα είναι σεβαστή, για εκείνον ο Δημήτρης Κουφοντίνας είναι απλά ο πατέρας του.