Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο
Εικόνα
11:25 | 20/11/2017

Ο νυν Αντιπρόεδρος του παραρτήματος της Αθλητικής Ένωσης Αστυνομικών Βόρειας Ελλάδας, Γεώργιος ΔΕΛΙΤΖΑΚΗΣ, θα κατέλθει υποψήφιος στις εκλογές της Πανελλήνιας Αθλητικής Ένωσης Αστυνομικών Ελλάδος, που θα πραγματοποιηθούν την Παρασκευή 24 Νοεμβρίου 2017.

Είναι ενεργό μέλος της Αθλητικής Ένωσης Αστυνομικών από το 1997, ως Δόκιμος Αστυφύλακας τότε, ενώ κατατάχτηκε στην Ελληνική Αστυνομία το 1996, ως αθλητής έχοντας τον τίτλο του παγκόσμιου πρωταθλητή με το Λύκειο Τριανδρίας Θεσσαλονίκης στο παγκόσμιο πρωτάθλημα καλαθοσφαίρισης του 1995, κατά το οποίο κατέκτησε το παγκόσμιο πρωτάθλημα.

Υπηρετώντας τον αθλητισμό από διάφορες θέσεις και ομάδες, συμμετέχει ως υποψήφιος για το Δ.Σ. της Αθλητικής Ένωσης Αστυνομικών, έχοντας σκοπό μα αναβαθμίσει τον Αστυνομικό αθλητισμό και να εμπεδώσει το αθλητικό πνεύμα στους συναδέλφους.

Συμμετέχοντας με την Ομάδα της Ένωσης Φίλων Αστυνομικού Αθλητισμού θα προσπαθήσει να προωθήσει σε κάθε επίπεδο το πεδίο δράσεων του Παραρτήματος της Αθλητικής Ένωσης Αστυνομικών Βόρειας Ελλάδας, με κύριο γνώμονα την προβολή και την προώθηση του Αστυνομικού Αθλητισμού, σε ανεξάρτητα και αδέσμευτα επίπεδα δράσεων, μέσα όμως σε ενωτικά πλαίσια κινήσεων.

Σας γνωρίζουμε ότι οι εκλογές διεξάγονται ώρες από 09:00 πμ έως 21:00 μμ στην Αθήνα (Μεσογείων 96, έδρα της Αθλητικής Ένωσης Αστυνομικών Ελλάδος), καθώς και στη Θεσσαλονίκη(Μαργαροπούλου 26, Υποδιεύθυνση Τροχαίας Θεσσαλονίκης).

Φίλοι Αστυνομικού Αθλητισμού

 

skaythess.gr

Policenet.gr © | 2024 Όροι Χρήσης.
developed by Pixelthis