Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο
Εικόνα
07:44 | 17/03/2016
Την 11/03/2016 και ώρα 12:00 ο Πρόεδρος της Ένωσης Νοτ/κής Γιώργος ΚΑΛΛΙΑΚΜΑΝΗΣ επισκέφθηκε τα Τμήματα Τάξης και Ασφάλειας Μαρκοπούλου και Καλυβίων.
 
Στο Τμήμα Τάξης Μαρκοπούλου συναντήθηκε με τον Διοικητή Α/Υ Σωτήριο ΜΑΡΚΟΥ στον οποίο έκθεσε το πρόβλημα που έχει δημιουργηθεί με τη μη χορήγηση των ημερήσιων αναπαύσεων στους συναδέλφους που υπηρετούν εκεί.
 
Διευκρινίστηκαν όσα προβλέπονται από το Π.Δ. 394/2001 περί χρόνου εργασίας Αστυνομικού  Προσωπικού διότι απ’ ότι διαπιστώθηκε η ερμηνεία που δίδονταν μέχρι τώρα από τη διοίκηση του Τμήματος προφανώς ήταν λανθασμένη και σε βάρος των Αστυνομικών.
 
Φυσικά είναι βέβαιο ότι το συγκεκριμένο Α.Τ. όπως και το Α.Τ. Καλυβίων το οποίο έχει μείνει με 13 μόλις άτομα, πρέπει άμεσα να ενισχυθούν με προσωπικό προκειμένου να μπορέσουν να ανταπεξέλθουν στις ανάγκες που έχουν δημιουργηθεί για τις οποίες έχει ενημερωθεί και ο Γενικός Αστυνομικός Διευθυντής Αττικής Υποστράτηγος κ. Χρήστος ΔΡΑΓΑΤΑΚΗΣ από τον Πρόεδρο της Ένωσης.
 
Κατόπιν ο Πρόεδρος συζήτησε με συναδέλφους των Αστυνομικών Τμημάτων και Τμημάτων Ασφαλείας για θέματα που τους απασχολούν.
 
Η Ένωσή μας από την πρώτη στιγμή λειτουργίας της βρισκόταν δίπλα στους συναδέλφους αγωνιζόμενη να λυθούν τα επιμέρους προβλήματα που τους απασχολούν.
 
Αυτό θα συνεχίσει  να κάνει και στο μέλλον με αμείωτους ρυθμούς.
 
Για το Δ.Σ.
-Ο-                                                                -Ο-
   Πρόεδρος                                                 Γεν. Γραμματέας
 
ΚΑΛΛΙΑΚΜΑΝΗΣ Γεώργιος                               ΚΟΡΚΟΒΕΛΟΣ Σπυρίδων
Policenet.gr © | 2024 Όροι Χρήσης.
developed by Pixelthis