Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο
Εικόνα
14:44 | 22/02/2017

Μετά το «Κωδικό Όνομα U.N.C.L.E.», o Γκάι Ρίτσι φέρνει το δυναμικό στιλ του στην επική φαντασία και ζωντανεύει για άλλη μία (κινηματογραφική) φορά το μύθο του Εξκάλιμπερ και του Βασιλιά Αρθούρου, στο «Βασιλιάς Αρθούρος: Ο Θρύλος του Σπαθιού».

Με πρωταγωνιστή τον «son of anarchy» Τσάρλι Χάναμ και αντίπαλο δέος τον Τζουντ Λο στο ρόλο του διαβολικού θείου του Βόρτιγκεμ, ο Ρίτσι είχε δηλώσει πως «νομίζω ότι η παγίδα στην οποία συχνά πέφτουν πολλοί είναι η προσπάθεια να κάνεις τον Βασιλιά Αρθούρο ήπιο και καλό», συμπληρώνοντας: «Ο Λουκ Σκάιγουόκερ είναι ο πιο αδιάφορος χαρακτήρας στα Star Wars, επειδή είναι απλά ένας καλός άνθρωπος. Οι καλοί είναι βαρετοί».

Φιλοδοξία του Ρίτσι είναι ο δυνητικός σχεδιασμός μιας σειράς έξι ταινιών που θα καλύπτουν τις ιστορίες των Ιπποτών της Στρογγυλής Τραπέζης. Στον «Θρύλο του Σπαθιού», ο πατέρας του μικρού Αρθούρου δολοφονείται από τον θείο του Βόρτιγκεμ (Λο), ο οποίος σφετερίζεται το στέμα. Χωρίς να έχει την παραμικρή ιδέα για το ποιός είναι, ο Αρθούρος μεγαλώνει στο περιθώριο, ώσπου έρχεται αντιμέτωπος με την κληρονομιά του όταν τραβά το «σπαθί στην πέτρα», το θρυλικό Εξκάλιμπερ.

Στην ταινία συμπρωταγωνιστούν οι Άστριντ Μπερζέ-Φρίσμπεϊ (στο ρόλο της Γκουίνεβιρ), ο Ντζιμόν Χουνσού, ο Έινταν Γκίλεν, ο Έρικ Μπάνα και η ταινία αναμένεται τον Μάιο 2017 από την Tanweer.

 

cinemag.gr

Policenet.gr © | 2024 Όροι Χρήσης.
developed by Pixelthis