Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο
Εικόνα
15:39 | 12/12/2016

Δεν είναι λίγες οι φορές που ασκείται δημόσια κριτική για την μη εξεύρεση λύσεων από τους συνδικαλιστές της ΕΛ.ΑΣ. για ουσιώδη προβλήματα της καθημερινότητας των Αστυνομικών.

Τέτοιες κριτικές και προβληματισμοί, έχουν φιλοξενηθεί και στο policenet.gr, όπως όμως συνηθίζουμε να λέμε η πραγματικότητα, δεν μπορεί και δεν πρέπει να είναι ούτε μονοδιάστατη, ούτε απλοϊκή.

Στο πλαίσιο αυτό σας παρουσιάζουμε, το δημόσιο ευχαριστώ που διατυπώθηκε από αστυνομικό σε συνδιακλιστικό εκπρόσωπο της ΕΛ.ΑΣ., μέσω του κειμένου που ακολουθεί και το οποίο αναρτήθηκε στη σελίδα στο fb ΜΑΧΙΜΟΙ.

 

"Θελω να ευχαριστήσω δημοσια τον συνάδελφο Γρηγόρης Γερακαράκος προεδρο της Ομοσπονδιας για την αμεση και καταλυτικη παρεμβαση του την 09.12.2016 που ειχε σαν αποτελεσμα να τερματιστεί η Οδύσσεια μιας μεταγωγης που ξεκινησε απο την Κω την 08.12.2016 και ειχε προορισμό την Σαμο 09.12.2016 με ενδιαμεσους σταθμους την νησο Καλυμνου και Λερου (παραλαβη εξτρα κρατουμενων και συναδελφων).

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Μέσα σε 48 ώρες πέφτουν για 2η φορά πυροβολισμοί στην καρδιά της Αθήνας -Σε απόγνωση οι κάτοικοι

Λιγο πριν την αφιξη μας στη Νησο της Σαμου και ενω απομακρυνομασταν απο το Αγαθονησι, ενημερωθηκαμε τηλεφωνικά οτι υπαρχει γραπτη διαταγη του αρχηγειου συμφωνα με την οποια μετα την πρόσδεση μας στο λιμανι του Πυθαγορειου Σαμου, διατασομασταν να επιστρεψουμε μαζι με τους κρατουμενους πισω στις Υπηρεσιες μας!

Ακουσον Ακουσον!

Χωρις να εχουμε εφοδιαστει με χρηματα για τα εισιτηρεια των κρατουμενων και ενω ημασταν σε ενα σαπιοκαραβο 9 ωρες, χωρις να εχουμε φαει το οτιδηποτε τοσο εμεις οσο και οι κρατουμενοι καθως δεν υπηρχαν οι καταλληλες υποδομες τοσο στο καραβι οσο και στο λιμανι της Σαμου.

Διαταχθηκαμε δηλαδη να ταξιδεψουμε αλλες 10 ωρες σερι και καποιοι απο εμας ακομα και 16 ωρες για να φτασουμε στις Υπηρεσιες μας. Το καραβι εδεσε 15:05 στο λιμανι και 15:30 ειχε αποπλου. Χαρη στην παρεμβαση της Ένωσης δόθηκε λυση στην Οδυσσεια μας.

Εμεις οι Αστυνομικοι του ΑΤ Κω, ΑΤ Καλυμνου και ΑΤ Λερου ευχαριστουμε θερμα τον Προεδρο της Ομοσπονδοιας Γερακαρακο Γρηγορη καθως και τους τοπικους προεδρους των Ενωσεων Β' Δωδεκανησου ΚΥΔΩΝΑΚΗ Αντωνιο και της Ενωσης Σαμου ΤΣΙΟΥΡΗ Θωμα¨

Policenet.gr © | 2024 Όροι Χρήσης.
developed by Pixelthis