Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο
Εικόνα
10:39 | 17/10/2021

Τη Δευτέρα 11/10/2021 και ώρα 17:00 στο πλαίσιο των δράσεων για τη «NATIONAL FITNESS DAY», πραγματοποιήθηκε στο Δημοτικό Στάδιο της Βάρης ποδοσφαιρικός αγώνας μεταξύ της ομάδας της UNESCO Νοτίων Προαστίων και ομάδας επίλεκτων από γυμναστήρια.

Στον αγώνα συμμετείχε ως τακτικό μέλος της ομάδας της UNESCO Νοτίων Προαστίων, εκπροσωπώντας την Ένωση Αστυνομικών Υπαλλήλων Νοτιοανατολικής, ο Γενικός Γραμματέας της Ένωσης Νίκος ΚΟΡΟΜΗΛΑΣ, ο αντιπρόσωπος της Ένωσης Προσωπικού Λιμενικού Σώματος Αττικής Πειραιά και Νήσων Ελευθέριος ΒΑΜΒΟΥΚΑΣ, καθώς και μεγάλες δόξες του Ελληνικού ποδοσφαίρου, προσφέροντας ένα υπέροχο θέαμα.

Ο Δήμαρχος Βάρης-Βούλας-Βουλιαγμένης Γρηγόρης ΚΩΝΣΤΑΝΤΕΛΟΣ, έκανε απονομή αναμνηστικών μεταλλίων και έδωσε το εναρκτήριο λάκτισμα του αγώνα. Η παρουσία του Γιώργου Καραγκούνη, Πρωταθλητή Ευρώπης με την Εθνική μας ομάδα στο EURO 2004 στην Πορτογαλία, έκανε ιδιαίτερη αίσθηση.

Η συμμετοχή στον αγώνα παλαίμαχων βετεράνων ποδοσφαιριστών ξύπνησε μνήμες σε όσους παρακολούθησαν την αναμέτρηση. ΚΑΡΑΓΚΟΥΝΗΣ, ΚΕΛΕΣΙΔΗΣ, ΣΑΡΓΚΑΝΗΣ, ΚΑΡΟΥΛΙΑΣ, ΜΠΟΝΟΒΑΣ, ΞΑΝΘΟΠΟΥΛΟΣ, ΓΕΡΟΘΟΔΩΡΟΣ, ΜΠΕΡΙΟΣ, ΚΑΛΤΣΑΑΣ, ΚΟΚΟΛΑΚΗΣ, ΠΑΤΣΙΑΒΟΥΡΑΣ, ΛΙΜΑ, ΧΑΤΖΗΑΓΓΕΛΗΣ, ΜΠΕΛΟΣ, ΠΑΝΤΕΛΗΣ, απέδειξαν ότι η τέχνη δεν ξεχνιέται. Από πλευράς Πανελλήνιου Συλλόγου Γυμναστηρίων και Συλλόγου Ιδιωτικών Γυμναστηρίων Αττικής παρευρέθηκαν ο Δώρος ΚΛΕΟΒΟΥΛΟΥ, Γενικός Γραμματέας του ΠΑ.ΣΥ.ΓΥ. και Δημήτρης ΚΑΠΟΘΑΝΑΣΗΣ, Σύμβουλος Δημοσίων Σχέσεων του Σ.Ι.Γ.Α..

Πολλά συγχαρητήρια πρέπει να δοθούν στον άνθρωπο που αποτέλεσε κατά κοινή ομολογία την ψυχή του αγώνα, δίνοντας αίγλη στο εν λόγω επιχείρημα, κ. Αντώνη ΓΛΥΚΑ, υπεύθυνο της ομάδας της UNESCO Νοτίων Προαστίων.

Κλείνοντας, ας μην ξεχνάμε ποτέ το σύνθημα που κυριάρχησε στο συγκεκριμένο αγώνα, ότι «ο εθισμός στη σωματική άθληση, αποτελεί όραμα και προοπτική».

1 ΑΓΩΝΑΣ NATIONAL FITNESS DAY

2 ΑΓΩΝΑΣ NATIONAL FITNESS DAY

3 ΑΓΩΝΑΣ NATIONAL FITNESS DAY

4 ΑΓΩΝΑΣ NATIOANAL FITNESS DAY

5 ΑΓΩΝΑΣ NATIONAL FITNESS DAY

6 ΑΓΩΝΑΣ NATIONAL FITNESS DAY

7 ΑΓΩΝΑΣ NATIONAL FITNESS DAY

ΚΟΡΟΜΗΛΑΣ ΚΑΛΛΙΑΚΜΑΝΗΣ

Policenet.gr © | 2024 Όροι Χρήσης.
developed by Pixelthis