Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο
Εικόνα
22:57 | 16/04/2020

Αποδεικνύοντας σε δύσκολους καιρούς το σεβασμό και την ειλικρινή διάθεσή του να συμπαρασταθεί στο έργο των Σωμάτων Ασφαλείας, συνεχίζοντας την διαχρονική του στήριξη σε αυτά, ο ιατρός-καρδιολόγος και υπ. Βουλευτής Α Θεσσαλονικης στις τελυταίες εθνικες εκλογές με τη Νέα Δημοκρατία, Γκολιδάκης Διαμαντής, επισκέφτηκε το Αστυνομικό Τμήμα Χαριλάου-Αναλήψεως προκειμένου να συγχαρεί τους Αστυνομικούς-νομοτηρητές του δρόμου, οι οποίοι όλο αυτό το χρονικό διάστημα πασχίζουν να κάνουν σωστά τη δουλειά τους έχοντας αυξημένο φόρτο εργασιας, λόγω των πρόσθετων μέτρων προσασίας του πολίτη, δίνοντας προτεραιότητα στην ασφάλεια των πολιτών για την αποφυγή εξάπλωσης του Covid-19.

O Διαμαντής, όπως του αρέσει να τον αποκαλούν, αφού έτυχε θερμής υποδοχής από τον Διοικητή της Υπηρεσίας, τους Αξιωματικούς και το υπόλοιπο Αστυνομικό Προσωπικό, ευχήθηκε σε όλους « Καλή Ανάσταση» και προσέφερε υγειονομικό υλικό, υπερπολύτιμο για τη συνέχιση αυτής της υπερπροσπάθειας των ενστόλων, όπως γάντια, αντισηπτικά και χλωριούχα σπρέϋ σε επαρκείς ποσότητες.

Ενέργειες ανθρώπινες και αξιέπαινες που πραγματικά «ανασταίνουν» την ψυχολογία κάθε Αστυνομικού, όταν η ματιά της κοινωνίας μετατοπίζεται δικαίως και σ’ αυτόν…

Policenet.gr © | 2024 Όροι Χρήσης.
developed by Pixelthis