Ο Διοικητής Της 5ης Περιφερειακής Διοίκησης Λ.Σ-ΕΛ.ΑΚΤ. Στη Γενική Περιφερειακή Αστυνομική Διεύθυνση Δυτικής Ελλάδας

ΦΩΤΟ
Ο Διοικητής Της 5ης Περιφερειακής Διοίκησης Λ.Σ-ΕΛ.ΑΚΤ. Στη Γενική Περιφερειακή Αστυνομική Διεύθυνση Δυτικής Ελλάδας

Ο Διοικητής της 5ης Περιφερειακής Διοίκησης Λιμενικού Σώματος – Ελληνικής Ακτοφυλακής, Αρχιπλοίαρχος Σπυρίδων ΚΟΝΤΟΜΑΡΗΣ, επισκέφθηκε σήμερα (13-8-2019) το πρωί, τη Γενική Περιφερειακή Αστυνομική Διεύθυνση Δυτικής Ελλάδας, όπου συναντήθηκε με τον Γενικό Περιφερειακό Αστυνομικό Διευθυντή, Υποστράτηγο Νικόλαο ΣΠΑΝΟΥΔΑΚΗ.

Η επίσκεψη πραγματοποιήθηκε με αφορμή την πρόσφατη ανάληψη των καθηκόντων του νέου Γενικού Περιφερειακού Αστυνομικού Διευθυντή Δυτικής Ελλάδος.

Ο Αρχιπλοίαρχος Σπυρίδων ΚΟΝΤΟΜΑΡΗΣ ευχήθηκε ευδόκιμη θητεία και καλή δύναμη στο νέο Γενικό, εκφράζοντας την αμέριστη συμπαράστασή του στο πολύτιμο έργο της Ελληνικής Αστυνομίας.

Παράλληλα αναπτύχθηκαν θέματα αμοιβαίου ενδιαφέροντος , ενώ τονίστηκε και από τις δύο πλευρές η αγαστή και καρποφόρος συνεργασία των δύο Σωμάτων Ασφαλείας.

Στη συνέχεια, ο Διοικητής της 5ης Περιφερειακής Διοίκησης Λιμενικού Σώματος – Ελληνικής Ακτοφυλακής, Αρχιπλοίαρχος Σπυρίδων ΚΟΝΤΟΜΑΡΗΣ , επισκέφθηκε τη Διεύθυνση Αστυνομίας Αχαΐας, όπου συναντήθηκε με τον Ταξίαρχο Γεώργιο ΜΙΧΑΛΟΠΟΥΛΟ, με αφορμή την ανάληψη των καθηκόντων του τελευταίου.