Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο
Εικόνα
09:14 | 27/07/2019

Σύμφωνα με τις κρίσεις που επισπεύσθηκαν λόγω της αλλαγής ηγεσίας στο Υπουργείο Προστασίας του Πολίτη, ο μέχρι σήμερα Διευθυντής Ημαθίας κ. Χρήστος Σιμούλης  αναλαμβάνει την  Διεύθυνση Αστυνομίας Λάρισας, ως Διευθυντής και την θέση του  Διευθυντή της Διεύθυνσης Αστυνομίας Ημαθίας αναλαμβάνει  ο κ. Διονύσης Κούγκας, έως σήμερα διοικητής της Σχολής Μετεκπαίδευσης και Επιμόρφωσης Ελληνικής Αστυνομίας  Βορείου Ελλάδος.

[custom:google-ads]

Η είδηση της νέας του θέσης, στη Διεύθυνση Αστυνομίας Ημαθίας, βρήκε τον κ. Κούγκα εκτός νομού.

«Χρονικά δεν το περιμέναμε, χτύπησε το τηλέφωνο και μας ενημέρωσαν», είπε, μιλώντας χθες στην εκπομπή «Πρωινές σημειώσεις» της Σοφίας Γκαγκούση, στον ΑΚΟΥ 99.6.

Η αλλαγή «φρουράς» θα γίνει άμεσα, μόλις επιστρέψει στη Βέροια, όμως μας είπε, και θα παραλάβει από τον κ. Σιμούλη, με τον οποίο είχαν πολύ καλή συνεργασία και διατηρούσαν και φιλικές σχέσεις.

Ο νέος Διευθυντής, γνωρίζει πολύ καλά την Ημαθία, βρίσκεται εδώ από το 1996 και έχει ένα σαφές πλάνο διοίκησης. «Πέρασα όλα αυτά τα χρόνια από όλες τις υπηρεσίες, και από τους τρεις δήμους της Ημαθίας (Βέροια-Νάουσα-Αλεξάνδρεια).

Γνωρίζω κάποια προβλήματα που απασχολούσαν και απασχολούν την περιοχή, διότι τα προβλήματα δεν λύνονται από τη μία μέρα στην άλλη και προκύπτουν συνεχώς. Θεωρώ ότι θα δοθούν κάποιες προτεραιότητες, σύμφωνα και με τις εντολές της νέας ηγεσίας, στην καθημερινή παραβατικότητα που απασχολεί όλους τους πολίτες, αλλά σημαντικό είναι και το κυκλοφοριακό, στον τομέα της Τροχαίας. Βεβαίως, δεν υστερεί η προηγούμενη Διεύθυνση του Νομού…» τόνισε ο κ. Διονύσης Κούγκας, επισημαίνοντας ότι υπήρχε πάντα καλή συνεργασία με τη Διεύθυνση και το προσωπικό, αλλά και η σχέση με τους πολίτες, βοηθάει στο να λύνονται πιο εύκολα τα προβλήματα.

«Ήταν μεγάλη τιμή για μένα, η επιλογή του Αρχηγείου της ΕΛ.ΑΣ. να αναλάβω τα ηνία της Διεύθυνσης Αστυνομίας Ημαθίας και δεσμεύομαι όχι απλά για καλά, αλλά για άριστα αποτελέσματα. Και ένα λόγος επιπλέον είναι ότι είμαι βεροιώτης και αγαπάω τον τόπο μου» δήλωσε,.

laosnews.gr

Policenet.gr © | 2024 Όροι Χρήσης.
developed by Pixelthis