Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο
Εικόνα
10:52 | 20/02/2017

Στα SMS, στις εισερχόμενες και εξερχόμενες κλήσεις, στις συνομιλίες των μέσων κοινωνικής δικτύωσης, αναζητούν οι αξιωματικοί του τμήματος Δίωξης Εγκλημάτων κατά Ζωής, ίχνη του δολοφόνου του 47χρονου Αρχιμανδρίτη Ιερόθεου.

Οι αρμόδιοι αστυνομικοί διαπίστωσαν ότι ο δράστης μετά την άγρια δολοφονία, πήρε την συσκευή κινητού τηλεφώνου του θύματος, ενώ από την άρση του τηλεφωνικού απορρήτου αναμένεται να λάβουν όλα τα στοιχεία των τηλεφωνικών δεδομένων, τα οποία ενδεχομένως μικρύνουν τον κύκλο των υπόπτων. Δεν αποκλείεται σύμφωνα με τις αστυνομικές εκτιμήσεις, ο δράστης να ήταν ένας από τους «ευεργετημένους» του ιερωμένου, ενδεχομένως με προβλήματα διαβίωσης ίσως και χρήστης ναρκωτικών.

Στο μεταξύ συγγενείς και φίλοι του Αρχιμανδρίτη, έχουν αρχίσει να καλούνται προκειμένου να δώσουν κατάθεση, λεπτομέρειες των οποίων μπορεί να βοηθήσουν τους αστυνομικούς στην πορεία των ερευνών. Ο 47χρονος είναι σχεδόν δεδομένο πως άνοιξε την πόρτα στον δολοφόνο του, άρα ήταν γνώριμο σε εκείνον πρόσωπο, ανάμεσα σε αυτά που ενδεχομένως βοηθούσε κατά καιρούς. Άρα και ο δράστης φαίνεται να είχε πάει ξανά στο σπίτι του θύματος.

Κάποιες αναφορές για την παρουσία άλλου ατόμου που πήγαινε βόλτα το αξιαγάπητο τετράποδο του ιερέα, διαπιστώθηκε πως ήταν ο επίσης ιερέας, φίλος του θύματος. Είναι εκείνος που ανησύχησε από την απουσία του 47χρονου, πήγε στο σπίτι του και άνοιξε με τα κλειδιά που του είχε δώσει το θύμα, για να αποκαλύψει το φρικτό έγκλημα και να ειδοποιήσει την αστυνομία.

Τα στελέχη της Διεύθυνσης Εγκληματολογικών Ερευνών έχουν εντοπίσει κάποια αποτυπώματα και γενετικό υλικό στον τόπο του εγκλήματος, από τα οποία ενδεχομένως προκύψουν «αδικαιολόγητες» ταυτοποιήσεις που μελλοντικά θα καταστήσουν ύποπτα κάποια άτομα. 

thetoc.gr

Policenet.gr © | 2024 Όροι Χρήσης.
developed by Pixelthis