Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο
Εικόνα
17:31 | 08/10/2017

Το μυστηριώδες σημείωμα που βρέθηκε στο δωμάτιο του δράστη της επίθεσης στο Λας Βέγκας περιελάμβανε μαθηματικούς υπολογισμούς που τον βοήθησαν να στοχοποιήσει το πλήθος στη συναυλία κάντρι μουσικής.

Αυτό αποκάλυψαν τρεις από τους αστυνομικούς που συμμετείχαν στις έρευνες που πραγματοποιήθηκαν στο δωμάτιο του ξενοδοχείου Mandalay Bay, που διέμενε ο Στίβεν Πάντοκ. Συγκεκριμένα, καλεσμένοι στην εκπομπή 60 Minutes του CBS, οι τρεις αστυνομικοί που βρήκαν τη σορό του 64χρονου είπαν ότι το σημείωμα βρέθηκε κοντά σε ένα από τα παράθυρα που είχε σπάσει ο δράστης.

[custom:google-ads]

«Είδα ότι είχε σημειώσει την απόσταση, το υψόμετρο στο οποίο βρισκόταν και τη γωνία υπό την οποία θα έπεφταν οι σφαίρες στο πλήθος», δήλωσε ο αστυνομικός Ντέιβ Νιούτον. «Είχε γράψει, λοιπόν, τους υπολογισμούς του ώστε να γνωρίζει προς τα που να πυροβολήσει για να πετύχει τους στόχους του από εκείνο το σημείο.»

Πηγές των διωκτικών αρχών επιβεβαίωσαν στο Associated Press και το CΝΝ ότι το σημείωμα περιλάμβανε μια σειρά αριθμών, που βοήθησαν τον Πάντοκ να στοχεύσει τα θύματά του.

 

www.reader.gr

Policenet.gr © | 2024 Όροι Χρήσης.
developed by Pixelthis