Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο
Εικόνα
10:02 | 17/11/2018

Δυο νέες επιτυχίες πρόσθεσε μέσα σε λίγες ώρες στο πλούσιο βιογραφικό του ο «Άτλας», ο εκπαιδευμένος σκύλος ανιχνευτής ναρκωτικών της Δίωξης, ο οποίος αποκάλυψε τις παράνομες δραστηριότητες δυο Ελλήνων σε διαφορετικές περιπτώσεις, τη μια σε περιοχή των Σερρών και την άλλη στην Ηράκλεια.
[custom:google-ads]
Ο τετράποδος αστυνομικός ανακάλυψε αρχικά την ακατέργαστη κάνναβη βάρους 64,5 γραμμαρίων, μια ποσότητα κάνναβη αναμεμειγμένης με καπνό βάρους δέκα γραμμαρίων και μια ηλεκτρονική ζυγαριά που έκρυβε στο σπίτι του σε περιοχή των Σερρών ένας 42χρονος, αλλά στη συνέχεια εντόπισε και σε έναν χώρο δίπλα από το σπίτι τα τρία δενδρύλλια κάνναβης που καλλιεργούσε, καθώς και άλλα 335 γραμμάρια φυτικών αποσπασμάτων κάνναβης. Ο δράστης συνελήφθη και οδηγήθηκε στον εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Σερρών που του άσκησε δίωξη για καλλιέργεια και κατοχή ναρκωτικών με σκοπό την διακίνηση.

Λίγο αργότερα, ο ίδιος σκύλος ανιχνευτής ερεύνησε την ιδιοκτησία ενός 60χρονου που είχε συλληφθεί νωρίτερα στην Ηράκλεια με έξι συσκευασίες με ακατέργαστη κάνναβη βάρους 29,7 γραμμαρίων και 490 ευρώ. Νωρίτερα, ο δράστης είχε προμηθεύσει κάνναβη βάρους 1,5 γραμμαρίου σε έναν 58χρονο ο οποίος εντοπίστηκε και συνελήφθη, ενώ συνελήφθησαν και άλλοι δυο άνδρες που την προηγούμενη ημέρα είχαν αγοράσει από αυτόν 2,9 γραμμάρια χασίς. Σε έναν υπαίθριο χώρο δίπλα στο σπίτι του 60χρονου, ο «Άτλας» βρήκε κρυμμένη άλλη μια συσκευασία με ακατέργαστη κάνναβη βάρους 371 γραμμαρίων κι έτσι ο εισαγγελέας Πλημμελειοδικών Σερρών του απήγγειλε κατηγορία για διακίνηση, ενώ στους υπόλοιπους τρεις συλληφθέντες για αγορά ναρκωτικών.

Πηγή: protothema.gr

Policenet.gr © | 2024 Όροι Χρήσης.
developed by Pixelthis