Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο
Εικόνα
13:59 | 14/10/2021

Σαν σήμερα, συμπληρώνονται 7 χρόνια από τον  θάνατο του Ειδικού Φρουρού Δημήτριου Κατσιώνη που συγκλόνισε τη ΔΙ.ΑΣ και το σύνολο της αστυνομικής οικογένειας.

Αργά το βράδυ στις 14/10/2014, ο 32χρονος αστυνομικός της Ομάδας ΔΙΑΣ, στον Κηφισό στο ύψος του ΙΚΕΑ, παρασύρθηκε από δύο διερχόμενα ΙΧ αυτοκίνητα κατά τη διάρκεια ελέγχου με αποτέλεσμα τον θάνατο του.

Για ακόμη μια φορά για ακόμη έναν συνάδελφο το καθήκον του επεφύλαξε την ακροτελεύτια πράξη της ζωής του, στερώντας από την κοινωνία τον φύλακα άγγελό της, στερώντας από την αστυνομία τον άξιο αστυνομικό και συνάδελφο, στερώντας από την οικογένεια του τον πατέρα, τον γιο, τον σύζυγο.

Ο Δημήτρης ο συνάδελφος Ειδικός Φρουρός της ΔΙ.ΑΣ Πειραιά θα μας προστατεύει όλους με την ψυχή του και θα μας ενδυναμώνει με το παράδειγμα της ζωής του.

Κάθε χρόνο, τέτοια ημέρα οι μνήμες μας θα επιστρέφουν σ’εκείνο το βράδυ και θα φέρνουν νοερά κοντά μας τον φίλο και συνάδελφο. Το Σ.Ε.Φ.Ε.Α.Α. θα συνεχίσει να βρίσκεται κοντά στους οικείους του Δημήτρη και να τους στηρίζει έμπρακτα σ’αυτές τις δύσκολες ημέρες…

Policenet.gr © | 2024 Όροι Χρήσης.
developed by Pixelthis