Ο θείος του Βαγγέλη στον Πανούση για τις έρευνες

ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ ΓΙΑ "ΘΕΑΜΑΤΙΚΑ" ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ
Ο θείος του Βαγγέλη στον Πανούση για τις έρευνες

Τον θείο του αγνοούμενο φοιτητή Βαγγέλη Γιακουμάκη και τον ιδιωτικό ντετέκτιβ Γιώργο Τσούκαλη συναντά στο γραφείο του ο αναπληρωτής υπουργός Προστασίας του Πολίτη, Γιάννης Πανούσης.

Ο υπουργός έχει δείξει τεράστιο ενδιαφέρον για την υπόθεση και θέλει να ενημερωθεί δια ζώσης για τις εξελίξεις από τους δύο ανθρώπους που τις ζουν καθημερινά όσο κανείς άλλος.

«Οι ποινικές ευθύνες θα καταλογιστούν όταν εντοπιστούν οι ένοχοι της «βαρβαρότητας» και οδηγηθούν στη δικαιοσύνη. Το ίδιο ισχύει με πράξεις ή παραλείψεις των αρμοδίων δημοσίων οργάνων (…) Η εμπλοκή οποιουδήποτε πολιτικού και για οποιονδήποτε λόγο απόκρυψης είναι τόσο αποδοκιμαστέα ώστε θα έπρεπε για λόγους ηθικής τάξης και παραδειγματισμού ο αρχηγός του κόμματός του να τον αποβάλει από τη Βουλή. Τέτοια φαινόμενα πρέπει να καταδικάζονται δημόσια πριν γίνουν καρκινογόνα», έγραψε χθες ο κ. Πανούσης σε επιστολή-απάντηση προς τη δημοσιογράφο Έλενα Ακρίτα, η οποία σε κείμενό της έκανε λόγο για εμπλοκή πολιτικού στην υπόθεση που κάλυπτε άτομα που πείραζαν τον Βαγγέλη.

Περισσότερες από 20 καταθέσεις

Περισσότερες από 20 καταθέσεις έχουν πάρει τα στελέχη του υπουργείου Αγροτικής Ανάπτυξης που έχουν αναλάβει την ΕΔΕ στη Γαλακτοκομική Σχολή Ιωαννίνων για τυχόν bullying με θύμα τον Βαγγέλη. Η έρευνα θα ολοκληρωθεί πιθανότατα μέχρι την Παρασκευή και, σύμφωνα με πληροφορίες, θα έχει τεράστιο ενδιαφέρον.

Την ίδια ώρα, συγγενείς και φίλοι του Βαγγέλη Γιακουμάκη καλούν μέσωFacebook σε ακόμα μία δράση στα Ιωάννινα για να βρεθεί ο αγνοούμενος φοιτητής. Αστυνομικές πηγές αναφέρουν ότι έχει σχεδόν αποκλειστεί ο φοιτητής να βρίσκεται εκτός Ιωαννίνων.

ΠΗΓΗ: thetoc.gr