Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο
Εικόνα
12:00 | 25/02/2018

Κύριοι συνάδελφοι απανταχού.

Τις τελευταίες μέρες, διαδραματίζεται ένας άσκοπος διάλογος σε διάφορες ιστοσελίδες του διαδικτύου και δημιουργείται ένα φασαριόζικο πλατό εντυπώσεων περί των παραταξιακών συνδικαλισμών , άνευ λόγου και ουσίας.

Με την παρούσα επιστολή μου θα ήθελα να σας προτρέψω να διαχειριστείτε τα προβλήματα αυτά μέσα από τις συνελεύσεις όπου συνέρχεστε.

Σας προτρέπω επίσης να εστιάσετε στον ιερό στόχο του συνδικαλίζεσθε, με διακριτική διάθεση ομοψυχία ισορροπία αφοσίωση και ευγενικούς χειρισμούς. Να ενσκήψετε στην ριζα των προβλημάτων που μαστίζουν τον κλάδο μας χαράσσοντας επιδραστικες γραμμές πλεύσης με σεβασμό στον καταπονημένο συνάδελφο, με σεβασμό στην νοημοσύνη του.

Η χρόνια κακή μοίρα, ο αφορισμός και η απαξίωση του Αστυνομικού κλάδου, έχει κάπου μια βαθιά ρίζα και πρέπει να κοπεί ΄, αυτή αναζητείστε ανιχνεύστε την και καταστρέψτε την.

Πιθανόν να γίνομαι ψύλλος στον κόρφο κάποιων με την δημοσιοποίηση της υποψηφιότητας μου με το ΕΚΑ Θεσσαλονίκης, θέλω όμως να σας διαβεβαιώσω ότι οι προθέσεις μου είναι αγνές, φρονώ ότι είναι μια ορθή επιλογή μου και σας προτρέπω όλους τους συναδέλφους για άλλη μια φορά να βρείτε την χρυσή τομή ώστε να ενωθούμε και να αγωνιστούμε μαζί με ζήλο, για τα συμφέροντα του Ιερού επαγγέλματος του Αστυνομικού που έχει κακοποιηθεί βάναυσα από την Πολιτεία δεκάδες χρόνια πριν, και συνεχίζει.

Ας κοιτάξουμε τα του οίκου μας
Ηγγικεν η ώρα. Η δράση φέρνει αντίδραση.

Με αγωνιστικούς χαιρετισμούς

Αναστασία Νέστορος Ντέρου

μέλος Ε.Κ.Α.


 

 

 

www.ekathess.gr

Policenet.gr © | 2024 Όροι Χρήσης.
developed by Pixelthis