Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο
Εικόνα
07:30 | 05/01/2015

 

Επιδεινώνεται ο καιρός τη Δευτέρα, καθώς, επιστρέφουν τα χιόνια, ο παγετός και οι βροχές σε πολλές περιοχές της Ελλάδας, ενώ, η θερμοκρασία θα είναι σε βαθμιαία πτώση.

Αναλυτικά:

ΑΤΤΙΚΗ: Νεφώσεις με τοπικές βροχές. Χιόνια θα πέσουν στην Πάρνηθα και βαθμιαία και στα υπόλοιπα ορεινά. Το βράδυ πιθανόν να χιονίσει και στα βόρεια προάστια. Οι άνεμοι θα πνέουν από βόρειες διευθύνσεις 4 με 6 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 4 ως 8 βαθμούς Κελσίου, ενώ από το βράδυ θα σημειωθεί περαιτέρω πτώση.

ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ: Λίγες νεφώσεις παροδικά αυξημένες. Οι άνεμοι θα πνέουν βορειοδυτικοί 5 με 7 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 2 έως 7 βαθμούς Κελσίου, ενώ το βράδυ θα σημειωθεί περαιτέρω πτώση.

ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ-ΘΡΑΚΗ: Λίγες νεφώσεις παροδικά αυξημένες με πιθανότητα ασθενών χιονοπτώσεων στα ορεινά κυρίως της δυτικής Μακεδονίας. Οι άνεμοι θα πνέουν από βόρειες διευθύνσεις 5 με 7 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από μείον 4 έως 7 βαθμούς Κελσίου, ενώ από το βράδυ θα σημειωθεί περαιτέρω πτώση.

ΝΗΣΙΑ ΙΟΝΙΟΥ, ΗΠΕΙΡΟΣ, ΔΥΤΙΚΗ ΣΤΕΡΕΑ, ΔΥΤΙΚΗ ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟΣ: Λίγες νεφώσεις τοπικά αυξημένες με σποραδικές βροχές κυρίως στα νότια όπου στις θαλάσσιες παραθαλάσσιες περιοχές θα εκδηλωθούν και καταιγίδες. Χιόνια θα πέσουν στα ορεινά καθώς και σε ημιορεινές περιοχές της Πελοποννήσου. Τα φαινόμενα από το απόγευμα βαθμιαία θα εξασθενήσουν.Οι άνεμοι θα πνέουν βόρειοι βορειοδυτικοί 4 με 6 και στο Ιόνιο 7 με 8 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από μείον 1 έως 12 βαθμούς Κελσίου. Σε περαιτέρω πτώση από το βράδυ.

ΘΕΣΣΑΛΙΑ, ΑΝΑΤΟΛΙΚΗ ΣΤΕΡΕΑ, ΕΥΒΟΙΑ, ΑΝΑΤΟΛΙΚΗ ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟΣ: Νεφώσεις με σποραδικές βροχές κυρίως στα νότια. Χιόνια θα πέσουν το βράδυ στα ορεινά και βαθμιαία και σε ημιορεινές περιοχές κυρίως της ανατολικής Στερεάς, της Εύβοιας και της Πελοποννήσου. Οι άνεμοι θα πνέουν από βόρειες διευθύνσεις 5 με 7 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από μείον 3 έως 10 βαθμούς Κελσίου, ενώ από το βράδυ θα σημειωθεί περαιτέρω πτώση.

ΚΥΚΛΑΔΕΣ, ΚΡΗΤΗ: Νεφώσεις με τοπικές βροχές και πιθανόν σποραδικές καταιγίδες. Από το μεσημέρι χιόνια θα πέσουν στα ορεινά κυρίως της βόρειας Κρήτης. Τη νύχτα οι χιονοπτώσεις θα ενταθούν. Οι άνεμοι θα πνέουν βόρειοι 5 με 6 και βαθμιαία 7 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 6 έως 11 βαθμούς Κελσίου, ενώ από το βράδυ θα σημειωθεί περαιτέρω πτώση.

 

ΝΗΣΙΑ ΑΝΑΤΟΛΙΚΟΥ ΑΙΓΑΙΟΥ, ΔΩΔΕΚΑΝΗΣΑ: Νεφώσεις κατά τόπους αυξημένες με σποραδικές βροχές στα νότια. Από το απόγευμα θα χιονίσει στα βορειότερα νησιά. Οι άνεμοι θα πνέουν στα βόρειοι βορειοανατολικοί 5 με 6 και βαθμιαία 6 με 7 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί στα βόρεια από 2 έως 6 και στα νότια από 8 έως 12 βαθμούς Κελσίου, ενώ από το βράδυ θα σημειωθεί περαιτέρω πτώση.

Policenet.gr © | 2024 Όροι Χρήσης.
developed by Pixelthis