Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο
Εικόνα
09:59 | 03/03/2017

Την παραίτηση του αναπληρωτή υπουργού Προστασίας του Πολίτη Νίκου Τόσκα ζήτησε και πάλι σήμερα Παρασκευή ο δήμαρχος Αθηναίων Γιώργος Καμίνης καταγγέλλοντας ότι γίνεται διακίνηση ναρκωτικών στους χώρους των καταλήψεων στο Οικονομικό Πανεπιστήμιο, το Πολυτεχνείο και άλλα πανεπιστημιακά ιδρύματα.

Ο δήμαρχος Αθηναίων, μιλώντας στον ΣΚΑΪ τόνισε παράλληλα για τις καταλήψεις ότι συνδέονται κατά περίεργο τρόπο μεταξύ τους.

Παράλληλα αναφέρθηκε και στον ξυλοδαρμό του καθηγητή Άγγελου Συρίγου λέγοντας ότι ντρέπεται να γυρίσει στο Πανεπιστήμιο. «Δυστυχώς, τίποτε δεν κινείται σε αυτή την πόλη για την αντιμετώπιση της ανομίας γι’ αυτό επαναλαμβάνω ότι ο κ. Τόσκας πρέπει να παρατηρηθεί», είπε χαρακτηριστικά.

Επιπλέον τόνισε ότι θα προσφύγει στη δικαιοσύνη κατά του προέδρου του ΕΒΕΑ Κωνσταντίνου Μίχαλου καθώς όπως είπε αθετώντας τη συμφωνία που έχει υπογραφεί «προσπαθεί με φουσκωτούς να εκδιώξει το δήμο από το κτίριο του ΕΒΕΑ στην οδό Ακαδημίας που ανακαινίσθηκε με 3 εκατ. ευρώ που διέθεσε ο δήμος»

Τέλος, ο δήμαρχος Αθηναίων αναφέρθηκε και στις προθέσεις του υπουργού Εσωτερικών να αλλάξει την εκλογική νομοθεσία στους δήμους σημειώνοντας ότι η κυβέρνηση προσπαθεί να ελέγξει πολιτικά την τοπική αυτοδιοίκηση. Τέλος ενημέρωσε ότι προέτρεψε δημότη να καταγγείλει γιατρό των δημοτικών ιατρείων επειδή του ζήτησε χρήματα.


iefimerida.gr

Policenet.gr © | 2024 Όροι Χρήσης.
developed by Pixelthis