Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο
Εικόνα
09:24 | 02/02/2017

Ως κίνηση-ματ ερμηνεύεται από πολλούς η τοποθέτηση του νεοπροαχθέντα Αστυνομικού Διευθυντή, Νίκου Σπυριδάκη, στην θέση του Βοηθού της Γενικής Περιφερειακής Αστυνομικής Διεύθυνσης Κρήτης. 

Επικεφαλής της επίλεκτης Ομάδας Ειδικών Αποστολών, από συστάσεως της υπηρεσίας, έχει χειριστεί επιχειρησιακά τις πιο τρανταχτές υποθέσεις της Κρήτης και όχι μόνο!

Ο κατάλληλος αξιωματικός στην κατάλληλη θέση!

Ο αστυνομικός διευθυντής κ.Σπυριδάκης

Όλα αυτά τα χρόνια, τόσο ο ίδιος όσο και τα «παιδιά» του, όπως αποκαλεί τους αστυνομικούς της Ομάδας βρίσκονταν συνειδητά μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας. Χαρακτηρίζεται αυστηρός υπηρεσιακά αλλά με έντονο το αίσθημα της δικαιοσύνης. 

Η τοποθέτηση του στην συγκεκριμένη θέση έγινε δεκτή με χαρά από τους αστυνομικούς κύκλους, είναι βέβαιο ωστόσο ότι η εξέλιξη αυτή δεν θα αρέσει σε άτομα που κινούνται στον υπόκοσμο και έχουν μάθει να ζουν παραβατικά. 

Δεν ήταν λίγες οι φορές που μέσα από τηλεφωνικές επισυνδέσεις, ακούγονταν οι υπό παρακολούθηση ύποπτοι να εκτοξεύουν ακόμα και απειλές σε βάρος του, ενοχλημένοι από την πίεση που ένιωθαν. 

Γνωρίζει πολύ καλά την Κρήτη, από το ένα άκρο της στο άλλο, ξέρει τους χάρτες εγκληματικότητας, τα πρόσωπα, τις διασυνδέσεις τους και το πώς κινούνται. Η επιλογή του στην συγκεκριμένη θέση εκτιμάται ότι θα λειτουργήσει αποτελεσματικά σε επιχειρησιακό επίπεδο επειδή ακριβώς είναι γνώστης του αντικειμένου, έχει το θάρρος της γνώμης του και κυρίως το «λέει» η καρδιά του.

 

cretalive.gr

Policenet.gr © | 2024 Όροι Χρήσης.
developed by Pixelthis