Ο καυτός γαλανομάτης κατάδικος που έγινε viral, αλλάζει ριζικά [εικόνες]

Η ΜΕΓΑΛΗ ΑΠΟΦΑΣΗ ΚΑΙ ΤΟ... ΣΥΜΒΟΛΑΙΟ
Ο καυτός γαλανομάτης κατάδικος που έγινε viral, αλλάζει ριζικά [εικόνες]

Τον Τζέρεμι Μικς τον γνώρισε το περασμένο καλοκαίρι όλη η υφήλιος. Και αυτό γιατί για χάρη του παραλήρησαν εκατομμύρια γυναίκες.

Η φωτογραφία από τα κρατητήρια, όταν συνελήφθη τον περασμένο Ιούνιο έγινε viral και από τότε δικαιωματικά κατέχει τον τίτλο του πιο «καυτού» καταδίκου.

Ωστόσο, ο Μικς, όπως φαίνεται, αποφάσισε να κάνει τη μεγάλη αλλαγή στη ζωή του. Σύμφωνα με το ABC News ο σέξι κατάδικος ξεκινά καριέρα μοντέλου. Μάλιστα έχει ήδη υπογράψει συμβόλαιο με μεγάλο πρακτορείο και για αυτό θα βάλει τα δυνατά του να αποφυλακιστεί όσο το δυνατό γρηγορότερα για να επωφεληθεί από τη φήμη του και το γκελ που έχει στις γυναίκες.

Ο Τζιμς Τζόρνταν, εκπρόσωπος του πρακτορείου Cross Management στο οποίο ανήκει πλέον ο Μικς τονίζει ότι ο νεαρό κατάδικος έχει ΤΟ πρόσωπο. τώρα προσπαθεί να φτιάξει και ΤΟ κορμί. «Τρώω υγιεινά, κάνω πολλά πους απς και γενικά πολύ γυμναστική», λέει ο ίδιος.

«Είμαι σε θέση να εξασφαλίσω όλα τα απαραίτητα στην οικογένειά μου και να αλλάξω τη ζωή μου», προσέθεσε μιλώντας στο ΑBC News από τη φυλακή της Νεβάδα. «Ποτέ δεν σκέφτηκα ότι όλοι θα ασχολούνταν με την εμφάνισή μου και για αυτό αισθάνομαι ευλογημένος και ευγνώμων», συνέχισε.

Ο Καλιφορνέζος με τα έντονα ζυγωματικά και τα γαλάζια μάτια συνελήφθη τον περασμένο Ιούνιο ως μέλος συμμορίας. Η αστυνομία ανάρτησε στο Facebook τη φωτογραφία του και ακολούθησε... χαμός με εκατ. γυναίκες ανά τον κόσμο να παραληρούν για χάρη του.Πηγή: iefimerida.gr