Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο
Εικόνα
10:44 | 28/02/2016

Ολοένα συχνότερες είναι οι εμφανίσεις του ηγέτη της Βορείου Κορέας, Κιμ Γιονγκ Ουν, ο οποίος δε χάνει στιγμή να διαφημίσει τη δύναμη της χώρας του απειλώντας τους εχθρούς σε ολόκληρο τον κόσμο.

Αυτή τη φορά ο δικτάτορας της Βορείου Κορέας αποκάλυψε ένα νέο αντιαρματικό πύραυλο, ο οποίος σύμφωνα με την Πιονγιάνγκ μπορεί να μετατρέψει τα άρματα μάχης του εχθρού σε «βρασμένη κολοκύθα».

Το επίσημο πρακτορείο ειδήσεων του κράτους ανέφερε πως ο Κιμ Γιονγκ Ουν παρακολούθησε δοκιμές του νέου συστήματος και δήλωσε πως έχει «το μεγαλύτερο βεληνεκές στον κόσμο» και πως διαθέτει ακρίβεια ενός όπλου ελεύθερου σκοπευτή.

«Παρατήρησε με μεγάλη ικανοποίηση ότι ακόμα και τα ειδικά άρματα μάχης και οχήματα των εχθρών που καυχιούνται για τους ελιγμούς τους, δεν είναι τίποτα παραπάνω από βρασμένες κολοκύθες μπροστά στο αντιαρματικό όπλο», ανέφερε το κρατικό πρακτορείο ειδήσεων KCNA.

Ο Κιμ Γιονγκ Ουν ζήτησε την μαζική κατασκευή του όπλου το συντομότερο δυνατό ώστε να αναπτυχθεί στα σύνορα και τις αμυντικές μονάδες που βρίσκονται στις ακτές της χώρας.

 

 

http://www.protothema.gr

Policenet.gr © | 2024 Όροι Χρήσης.
developed by Pixelthis