Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο
Εικόνα
20:47 | 19/12/2018

Στο 2ο Δημοτικό Σχολείου Αρχανών παρουσιάστηκε σήμερα Τετάρτη 19 Δεκεμβρίου για πρώτη φορά το θεατρικό έργο “Ο κύριος ΚοΚοδούλης μαθαίνει για την κυκλοφοριακή αγωγή” με πρωταγωνιστές τους μαθητές της Δ΄ Τάξης, μία δράση που πραγματοποιήθηκε στο πλαίσιο των χριστουγεννιάτικων εορταστικών εκδηλώσεων του σχολείου σε συνεργασία με την Ένωση Αξιωματικών ΕΛ.ΑΣ. Περιφέρειας Κρήτης και τη συγγραφέα του ομώνυμου παιδικού βιβλίου Έλενα Δοριάκη.

Μέσα σε μία ζεστή ατμόσφαιρα οι λιλιπούτιοι φίλοι μας ενσαρκώνοντας τους ρόλους του πρωταγωνιστή κύριου ΚοΚοδούλη, του αστυνομικού, του πυροσβέστη, του γιατρού και των περαστικών, έστειλαν μηνύματα ορθής κυκλοφοριακής αγωγής, αγάπης και σεβασμού προς το συνάνθρωπο.

Τη θεατρική παράσταση που συντόνισαν η κ. Ελένη Δοριάκη και η δασκάλα της Δ΄ Τάξης κ. Κατερίνα Λειβαδιωτάκη και συνόδευσαν μουσικά ο κ. Δημήτρης Αγγελιδάκης (Λαούτο) και ο κ. Θανάσης Μαυρόκωστας (λύρα), παρακολούθησαν ο Διευθυντής κ. Κώστας Παραδεισανός και οι εκπαιδευτικοί του 2ου Δ.Σ. Αρχανών, ο Πρόεδρος της Ένωσης Αξιωματικών ΕΛ.ΑΣ. Περιφέρειας Κρήτης Αστυνόμος Β΄ Στέλιος Καρακούδης, η εικονογράφος του βιβλίου κ. Χρυσάνθη Κιόρογλου, γονείς και μαθητές του σχολείου.

[custom:google-ads]

Σημειώνεται δε ότι ο κύριος ΚοΚοδούλης θα προβληθεί για δεύτερη φορά από τους ίδιους πρωταγωνιστές την Παρασκευή 28 Δεκεμβρίου και ώρα 18:00΄ στο 2ο Δημοτικό Σχολείο Αρχανών υπό την αιγίδα του Δήμου Αρχανών – Αστερουσίων, σε μία εορταστική θεατρική παράσταση ανοικτή προς το κοινό (ελεύθερη είσοδο).

Δείτε το φωτογραφικό υλικό της εκδήλωσης στο penaa.gr

Policenet.gr © | 2024 Όροι Χρήσης.
developed by Pixelthis