Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο
Εικόνα
15:58 | 06/01/2015

 

Μια γνωριμία σχεδόν 10 χρόνων συνέδεε τον Μένη Κουμανταρέα με τον 25χρονο Στεφάν ο οποίος έμελλε να τον δολοφονήσει άγρια στα 83 χρόνια του. 

Ο 25χρονος Ρουμάνος που συνελήφθη το μεσημέρι της Δευτέρας στην πλατεία Βικτωρίας ως δράστης της άγριας δολοφονίας του συγγραφέα, είχε δεχθεί πολλές φορές οικονομική βοήθεια και στήριξη από τον συγγραφέα. 

Ο δράστης γνώριζε ότι προσφάτως ο Μένης Κουμανταρέας είχε πουλήσει ένα ακίνητο στην Κηφισιά λαμβάνοντας μεγάλο χρηματικό ποσό.

Αυτός ήταν και ο στόχος της επίσκεψης το βράδυ της Παρασκευής 5 Δεκεμβρίου στο σπίτι του συγγραφέα στην Κυψέλη.

Από την  αστυνομική έρευνα το συγκεκριμένο  ποσό δεν βρέθηκε ποτέ στο σπίτι του συγγραφέα ούτε όμως και στους τραπεζικούς λογαριασμούς το επίμαχο χρονικό διάστημα της αγοραπωλησίας του ακινήτου. 

Στοιχείο που τους κάνει να συμπεραίνουν πως μέρος αυτών των χρημάτων αποτέλεσε λεία των δολοφόνων του. 

Θυμίζουμε ότι αναζητείται από την αστυνομία και ένας 29χρονος Ρουμάνος ο οποίος είναι συνεργός στη δολοφονία του συγγραφέα.

Ποινική δίωξη σε βάρος του 25χρονου 

Ποινική δίωξη για ανθρωποκτονία από πρόθεση από κοινού, απόπειρα ληστείας από κοινού και αντίσταση κατά της αρχής άσκησε ο εισαγγελέας σε βάρος του 25χρονου Ρουμάνου που συνελήφθη για τον φόνο του Μένη Κουμανταρέα.

Τις ίδιες κατηγορίες (εκτός από την αντίσταση) αντιμετωπίζει και ο ασύλληπτος συνεργός του, που καταζητείται από τις αρχές. Ο κατηγορούμενος, παραπέμφθηκε σε τακτικό ανακριτή, προκειμένου να απολογηθεί, ενώ σύμφωνα με πληροφορίες σύντομα θα εκδοθεί από την εισαγγελία διάταξη που θα επιτρέπει τη δημοσιοποίηση των στοιχείων των κατηγορούμενων.

 

http://www.thetoc.gr

Policenet.gr © | 2024 Όροι Χρήσης.
developed by Pixelthis