Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο
Εικόνα
14:23 | 23/06/2015

Ο Ντίλαν Ρουφ, ο 21χρονος Αμερικανός από τη Νότια Καρολίνα που έσπειρε το θάνατο σε μία εκκλησία Αφροαμερικάνων στο Τσάρλεστον παραδέχτηκε ότι έτρεφε μεγάλο μίσος για τους μαύρους. Ο λόγος; Η κοπέλα που του άρεσε επέλεξε έναν έγχρωμο.

Ο Ντίλαν μπήκε στην ιστορική εκκλησία στο Τσάρλεστον και σκότωσε εννέα ανθρώπους. Οι Αρχές τον συνέλαβαν και ο 21χρονος βρίσκεται στη φυλακή περιμένοντας να δικαστεί.

Ο εξάδελφος του δολοφόνου, ο Σκοτ Ρουφ, μίλησε την Πέμπτη στην ιστοσελίδα The Intercept news και έδωσε μια νέα διάσταση σχετικά με το τι ώθησε τον δολοφόνο να σκοτώσει εννέα αθώους Αφροαμερικανούς. Σύμφωνα με τον Σκοτ Ρουφ, πριν δύο χρόνια ο Ντίλαν γνώρισε μια κοπέλα που του άρεσε πολύ, εκείνη όμως τον απέρριψε και επέλεξε να κάνει σχέση με έναν Αφροαμερικανό.

Ο Σκοτ Ρουφ ισχυρίζεται, ότι από τότε το μίσος του Ντίλαν για τους Αφροαμερικανούς έγινε πολύ μεγάλο και οδήγησε τον εξάδελφο του να φθάσει στα άκρα. «Του Ντίλαν του άρεσε η κοπέλα. Ο μαύρος την πήρε. Ο Ντίλαν άλλαξε. Δεν γνωρίζω, αν θα είχαν φθάσει εδώ τα πράγματα, αν δεν είχε συμβεί αυτό το γεγονός», δήλωσε ο Σκοτ Ντίλαν.

Η μητριά του 21χρονου δολοφόνου, Πέιτζ Μαν, προσπάθησε να υπερασπιστεί τον Ντίλαν και δήλωσε ότι πρόκειται για ένα καλό παιδί, που τον είχε κυριεύσει ο «Σατανάς του Διαδικτύου». Πάντως, στο 2.500 λέξεων μανιφέστο, που ανέβασε στο διαδίκτυο, λίγο πριν την σοκαριστική πράξη του, ο δολοφόνος του Τσάρλεστον, δεν αναφέρει πουθενά το όνομα κάποιας κοπέλας, ούτε την ιστορία που διηγήθηκε ο εξάδελφος του.

ΠΗΓΗ: koolnews.gr

Policenet.gr © | 2024 Όροι Χρήσης.
developed by Pixelthis