Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο
Εικόνα
12:17 | 11/11/2016

Στη νέα ταινία του Λαρς φον Τρίερ με τίτλο «The House That Jack Built», πρόκειται να πρωταγωνιστήσει ο Ματ Ντίλον, ο οποίος θα υποδυθεί έναν κατά συρροή δολοφόνο.

Η ταινία ήταν αρχικά να γυριστεί ως τηλεοπτική σειρά και αφηγείται την ιστορία από την σκοπιά του δολοφόνου Τζακ. Θα τον ακολουθεί για περίπου 12 χρόνια καθώς αυτός θα πραγματοποιεί μία σειρά από φόνους, για τους οποίους  πιστεύει ότι ο καθένας είναι και ένα έργο τέχνης.

Ο Ντίλον ξεχώρισε στην ταινία του Φράνσις Φορντ Κόπολα «Αουτσάιντερς, επαναστάτες χωρίς αύριο», ενώ ακολούθησε ο πρωταγωνιστικό του ρόλος «Drugstore Cowboy», το 1998. Είναι επίσης γνωστός για του ρόλους του στις ταινίες «Κάτι τρέχει με την Μαίρη», «Wild Things» και «Crash», για τον οποίο ήταν υποψήφιος για Όσκαρ δεύτερου αντρικού λόγου.

 

Στην ταινία θα παίξει και ο βετεράνος Ελβετός ηθοποιός Μπρούνο Γκανζ. «Είναι μεγάλη η χαρά μου που έχουμε πετύχει να πρωταγωνιστήσουν στην ταινία ο Ματ Ντίλον και Μπρούνο Γκανζ», δήλωσε ο φον Τριέρ, σύμφωνα με την εφημερίδα «The Guardian».


«Οι δύο κύριοι αποτελούν ορόσημο στην κινηματογραφική μου καριέρα. Πέρα του ό,τι έχουν αφήσει εποχή, είναι εξαιρετικοί ηθοποιοί και ταιριάζουν με την κινηματογραφική μου οικογένεια. Αναμένω με χαρά και νιώθω περήφανος για την συνεργασία μαζί τους», τόνισε ο σκηνοθέτης.

Η ταινία αναμένεται να κυκλοφορήσει το 2018.

www.nooz.gr

Policenet.gr © | 2024 Όροι Χρήσης.
developed by Pixelthis