Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο
Εικόνα
11:44 | 06/09/2018

Το κείμενο αναρτήθηκε στη σελίδα στο fb της Ένωσης Αστυνομικών Αθήνας:

"Περί φασιστών και ρατσιστών αστυνομικων το ανάγνωσμα"

Η αλήθεια έλαμψε και ενας ακόμα μύθος περί "φασιστών" και "ρατσιστών" αστυνομικών πάνω στον οποίο κάποιοι χτίζουν καριέρες στις πλάτες μας, κατέρρευσε χθες και με την βούλα της έδρας του Μονομελούς Πλημμελειοδικείου Αθηνών, το οποίο καταδίκασε σε φυλακιση 6 μήνων με αναστολή, διεμφυλικό άτομο για το αδίκημα της εξύβρισης συναδέλφου του Α.Τ. Ακροπόλεως η οποία εκτελούσε υπηρεσία το Σάββατο στον σταθμό μετρό Συγγρού Φιξ, καθώς και συναδέλφου πληρωματος περιπολικού της Άμεσης Δράσης που κλήθηκε να συνδράμει.

[custom:google-ads]

Η προσπάθεια να πειστεί το δικαστήριο ότι οι συνάδελφοί μας έδρασαν με ρατσιστικό κίνητρο κατά του/της κατηγορούμενου, ώστε να δικαιολογηθεί η μετέπειτα υβριστική συμπεριφορά του/της εναντίον των συναδέλφων μας που χειρίστηκαν το συμβάν με επαγγελματισμό και ψυχραιμία, έπεσε στο κενό και μάλιστα θα γίνει ειδική μνεία για αυτό στο πρακτικό της απόφασης.

Η Ένωση Αθηνών δια του Α' Αντιπροέδρου της Χρυσάφη Γρηγορίου και δια του νομικού της συμβούλου κ. Σκαμπαρδωνη Βάιου που εκπροσώπησε την παθουσα συνάδελφο ως συνήγορος πολιτικής αγωγής, ήταν παρούσα στην διαδικασία και δηλώνει προς πάσα κατεύθυνση ότι αντιμετωπίζουμε όλους τους πολίτες ως ίσους με σεβασμό στην προσωπικότητά τους, αλλά απαιτούμε τον αντίστοιχο σεβασμο της προσωπικότητάς μας κατά την άσκηση των καθηκόντων που μας έχει εμπιστευτεί η Πολιτεία.

Η Ένωση Αστυνομικων Αθηνών δηλώνει παρούσα καθέ φορά που τα μέλη της ζητούν την συνδρομή της.

Policenet.gr © | 2024 Όροι Χρήσης.
developed by Pixelthis