Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο
Εικόνα
17:08 | 12/11/2015

Μια αποκαλυπτική συνέντευξη στο περιοδικό «HELLO!» παραχώρησε ο Νίνο και, μεταξύ άλλων, μίλησε για τα παιδικά του χρόνια στη Ρόδο, αποκάλυψε γιατί βρέθηκε για δυο μέρες στο αστυνομικό τμήμα, αλλά και πότε αποφάσισε ότι πρέπει να... ηρεμήσει.

Στη συνέντευξή του αναφέρεται σε παιδικές αναμνήσεις και δίνει λεπτομέρειες για το πότε ξεκίνησε να δουλεύει κρυφά από την οικογένειά του (από τα 15 του), ενώ αποκαλύπτει πως όταν οι δικοί του το έμαθαν,  τον προέτρεψαν ...να κάνει ό.τι θέλει, παρόλο που έκανε -όπως δηλώνει- 'χοντράδες' και θα έπρεπε να τον έχουν κλειδωμένο σε ένα δωμάτιο.

Μεταξύ άλλων, αποκαλύπτει και το γεγονός που τον οδήγησε στο αστυνομικό τμήμα.

«Μου είχε πει ο πατέρας μου να μην οδηγώ μηχανάκι, γιατί δεν είχα δίπλωμα. Εγώ όχι μόνο το έκανα, αλλά μ' έπιασε και η αστυνομία, επειδή δε σταμάτησα σ' ένα μπλόκο. Εμείς τότε αυτό το είχαμε για χόμπι. Επειδή, λοιπόν, παρέμεινα υπό κράτηση στο τμήμα δυο μέρες, σκέφτηκα πολύ κι έκανα την αυτοκριτική μου. Θυμάμαι ότι μου είπε ο πατέρας μου: «Αγόρι μου, εγώ δεν έχω έρθει στην αστυνομία παρά μόνο για να βγάλω ταυτότητα, κι εσύ μ' έχεις σχεδόν κάθε σαββατοκύριακο εδώ». Κι εκεί αναθεώρησα».

Τέλος παραδέχθηκε πως για όλο αυτό νιώθει πάρα πολλές ενοχές.

www.toratora.gr

Policenet.gr © | 2024 Όροι Χρήσης.
developed by Pixelthis